CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Tvarové pálení plamenem na zakázku - různé tvar. Pálení plamenem tlustých plechů a výroba výpalků. Nákup a prodej hutního materiálu. Výroba: -forem pro automobilový průmysl. Sídlo: - Kunovice, Pekařská 757.

Kovovýroba lehkých ocelových konstrukcí při využití následujících technologií: -zpracování tyčového materiálu; -zpracování tenkých plechů; -svářečské práce; -povrchové úpravy kovů v kooperaci -kovovýroba .

Zámečnictví, nástrojářství. Nerez zábradlí, branky, ploty.

Laserové grafírování. Firma studiograv se zabývá strojním gravírováním, značením a popisem různých materiálů (kov, dřevo, plexi, plast, kámen) pomocí CNC stroje. Dále - broušení nožů, nůžek, řetězů pro motorové pily a kotoučových pil. Výroba reklamních a dárkových předmětů, sportovních pohárů. Tvorba webových prezentací s unikátním ...

Kovovýroba: - zámečnické, montážní a svářečské práce - řezání a rovnání kyslíkem - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Sklad, výrobní hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

Umělecké kovářství a zámečnictví Čertova kovárna. Poskytuji návrhy, realizace, montáže kovaných výrobků, doplňků pro exteriéry a interiéry. Užitá kovařina, brány, ploty, mříže, zábradlí. Bytové a krbové doplňky, kovaná plastika, vše za použití klasických kovářských postupů a moderních technologií. Svou firmou navazuji na dlouholetou ...

Laserové navařování kovů. Oprava laserem: - kovových součástí, kovové součásti - forem, formy - poškozených střižných hran.

Výroba: - forem na gumové produkty, plast a tlakové lití hliníku. Oprava, údržba forem. Konstrukce, programování, modelování.

Kovovýroba: - díly průmyslových strojů - CNC soustružení, frézování, broušení - lisování.

Umělecké kovářství. Výroba na zakázku: - kované ploty, brány - kované zábradlí, schody - konstrukce a bytové doplňky .

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

CNC obrábění (soustružení, frézování) až do 5-ti os, programování CNC strojů, CAD/CAM, 3D tisk, 3D měření, zpracování 2D a 3D dat, prodej hliníkových materiálu (kusový prodej), autodoprava…

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Kovoobrábění na CNC strojích... Frézování a soustružení na CNC strojích, 4-osé obrábění, 5-osé obrábění, programování CNC strojů, příprava technologie...

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: - vstřikovacích forem, boční díly chladičů automobilů - nástroje pro prostorově komplikované díly - díly chladičů - rozvody chladící kapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba forem.

Frézování a soustružení na klasických i CNC soustruzích A 26 a A 42 z tyčového materiálu.