Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Profesionální otevírání dveří bytů a aut. Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem. Prodej a oprava šicích strojů a kol. Sjednocení vložky a visacího zámku. Prodej zámkařského zboží a trezorů.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Společnost JISU kovovýroba s.r.o. se sídlem v obci Suchomasty v okrese Beroun se zabývá zámečnickou kovovýrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany ocelových konstrukcí a jejich montáže. Vyrábíme například zábradlí, vrata, vstupní branky a oplocení pozemků a nosné konstrukce z pletiva. Současně zajištujeme ...

Výroba a montáž nerezového zábradlí, schodišť a nerez prvků interiérů a exteriérů. Ctíme tradici ruční práce. Snažíme se vyjít zákazníkovi co možná nejvíce vstříc.

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

Zámečnictví HSV Jičín Provádíme zámečnictví, a zámečnické práce. - stavební zámečnické práce - drobné i větší zámečnické práce - ocelové konstrukce - haly - zakázkové-mříže, regály, police, vrata, zahradní nábytek. - stříhání plechu do 6 mm - řezání plazmou do 30 mm - sváření (svařování) konstrukcí. Vyrábíme ocelové ...

Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kovářské a kovodělné výrobky - protihlukové zábrany.

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlí - skleněné zábradlí - terasové zábradlí.

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské, tesařské práce. Klempířství, pokrývačství, tesařství, vložkování komínů, komíny. Střechy na klíč včetně dodávky vaškeých materiálů. Provedeme odborně všechny práce na střeše. Ploché i šikmé střechy. Opravy, rekonstrukce a hydroizolace (střešní folie) střech, zateplení. Kompletní realizace ...

Montáž posklizňových linek - plechová sila, dopravníky, elevátory, čističky a další. Dodávka zámečnických prací, jako jsou posuvné brány, dvoukřídlé brány, vrata, železné oplocení a pergoly. Zakázková výroba drobných konstrukcí.

Zabýváme se kompletními zámečnickými pracemi a kovovýrobou. Zaměříme zakázku, vypracujeme návrh, uděláme cenovou nabídku. Po odsouhlasení zákazníkem zadáme do výroby a provedeme celkovou montáž. Provádíme zakázkovou, malosériovou i kusovou výrobu. Děláme prvky stavebního zámečnictví.

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - čištění a opravy kanalizací - havarijní služby - zednické - zámečnické

Společnost HAZ METAL, s.r.o. se sídlem v okrese Ústí nad Örlicí již od roku 1990 nabízí služby autoklempířství, autoservisu, lisovny a zámečnictví. V rámci zámečnických prací se zabýváme především výrobou jednoúčelových strojů na zakázku, svářením CO2, kovovýrobou (vrata, ploty, schody apod., výrobou ocelových konstrukcí a výrobou na zakázku z ...

Strojírenská a zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce. Opravy strojů. Přípravky pro stavbu a údržbu plynovodů a vodovodů Povrchová úprava práškovými laky. Automatické brány a ploty.

Společnost SKÁLA - HB s.r.o. provádí podvrty, protlaky pod komunikacemi, železnicemi, vodními toky, pro kanalizace, plyn, elektrické rozvody i v nejtvrdších horninách. Dále nabízíme autodopravu a zakázkové zámečnictví. Služby: - podvrty - protlaky - zámečnictví - autodoprava. Sídlíme na adrese Skála 11, Věž.

Nouzové otevírání aut, bytů, zámků a trezorů. Montáž bezpečnostních prvků, seřizování dveří a oken, výroba klíčů, poradenství zabezpečení.

Firma Milan Urban se zabývá zámečnickou zakázkovou výrobou. Vyrábím bedny za traktory, brány, ploty a další výrobky na zakázku. Zámečnické práce, výroba: - bedny za traktory - brány - ploty - zakázková výroba - kooperace. Mám mnoho zkušeností se zámečnickou výrobou na zakázku, a proto v případě zájmu o moje služby se na mne ...

Výstavba, montáž, demontáž, oprava: -technologie pro těžbu, dopravu, skladování, úpravu plynů, ropy, chemikálií -plynovod, ropovod, teplovod -revize vyhrazených plynových zařízení -ostatní tlakové a plynové zařízení -práce v odvětví: -rafinérie, průmyslová chemie, energetika, teplárenství, petrochemie a další.

Nabídka zámečnických prací. Instalace pojezdových bran a garážových vrat. Sídlo v Litoměřickém okrese. Po domluvě případná schůzka na místě realizace.

Lisovna. Řemeslnické práce: - lisování plechů (rotor-stator plechy pro elektromotory) - výroba součástí pro elektromotory - kovovýroba - zámečnické práce.

Lukáš Nociar se specializuje na zámečnické a kovářské práce, provádí svařování metodou MIG a MAG, soustružení a frézování.

Výroba, montáž, oprava, servis, prodej: - stavební stroje a zařízení - válce - hydraulické stroje Oprava: - hydraulické prvky strojů, zařízení - hnací agregáty - ocelové konstrukce - motory FARYMANN, HATZ, IFA, IRSUS, ZETOR Zakázková činnost: - obráběčské, zámečnické, lakýrnické práce

Zámečnictví. Svařování oceli a nerezu: - zábradlí, madla, brány- branky, ploty, schody, mříže, žebříky.