PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Strojírenská činnost. Kovoobrábění, obrábění kovů. Kovovýroba. Zakázková výroba: - strojní díly - kusové, máloseriové a seriové zakázky - dílčí ocelové konstrukce - technologické svářence včetně opracování.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnické práce. Velkoobchod. Přípravné stavební práce.

Výroba: - koželužské stroje: - měkčící, mizdřící, štípací, ždímací, žehlící, vyrážecí, postruhovací - náhradní díly - strojírenská výroba: - základní technologické celky. Střední a generální opravy: - koželužských strojů. Práce. - třískové obrábění dílců - svařování dílců z konstrukčních ocelí - ...

Strojírenská výroba, kovovýroba, obrábění kovů (kovy): - opracování na CNC strojích - soustružení - frézování

Společnost VÍTKOVICE POWER ENGINEERING a.s. je členem největší tuzemské strojírenské skupiny VÍTKOVICE MACHINERY GROUP. VÝROBNÍ PROGRAM: ENERGETIKA - Realizace projektů nových energetických zdrojů (EPC kontrakty) - Realizace nových dodávek a obnovu podkritických kotlů s výkonem od 100 do 500 MWe dle vlastního know-how - Dodávky klíčových ...

Zámečnické práce. Kovovýroba. Repase potravinářské a lahvárenské techniky. Výroba automat. posuvných bran a oplocení, včetně kovaných.

Kovovýroba. Lisovna, lisovací práce: -kovy -kovové dílce, díly, části. Práce: -kuželování -prostřihávání, prostřihy -na stříhacích lisech -tabulkových nůžkách.

Strojírenská výroba - výroba pružin a tvarovaných drátů

Kovovýroba, svařování nerezi a hliníku, natěračské práce

Výroba: - světelné i nesvětelné reklamy, totemy, 3D písmo - přesné řezání polystyrénu nebo styroduru XPS - profesionální kovovýroba - audio a video reklama (reklamní spoty) Tisk a propagace.

Kovovýroba a montáže. Svařování oceli hliníku nerezi litiny mosazi titanu.

Výroba: - mříže - ocelové konstrukce. Frézování. Kovoobrábění. Zámečnické práce.

Opracování kovů. Strojírenská výroba. Výrobní haly: - Ostrava-Kunčičky, Rudná 633/53.

Zámečnické a svářečské práce. Kovoobrábění. Obrábění kovů. Stříhání a ohýbání plechu, lisování. Zhotovování lehké kovové konstrukce: - regály - palety. Výroba a prodej: - tvarové výpalky - zahradní houpačky - lavice - zahradní stoly - otočné sušáky prádla - motyky, rudly.

Kovovýroba. Stříhání plechů. Soustružnické práce. Broušení. Frézování. Vrtání.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Zámečnické práce: - kovovýroba, ohýbání a tváření na CNC strojích, laserové výpalky aj.

E-shop: - elektro nářad a nástroje - materiály pro dílnu, dům a zahradu. Zámečnické práce i atypické. Výroba: - klíče i atypické. Prodej, montáž: - okna.

Opravy manipulační techniky, zemních strojů a ostatních dopravních prostředků včetně technických kontrol. Výroba, montáž, opravy ocelových konstrukcí a zdvihacích zařízení včetně revizí. Opravy technologických zařízení v průmyslu. Kovooobrábění.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba: - regály - ploty - zábradlí - balkónová, schodištová zábradlí - lavičky, stojany - skladové regály - záchytné vany - reklamní stojany - billboardy - poutače. Kovoobrábění, drátěný program. Sídlo: Plynárenská 139 753 01 Hranice.

Prodej výrobků Třineckých železáren: - kontislitky - bloky - bramy - sochory - železniční kolejnice širokopatní, výhybkové kolejnice, tramvajové kolejnice, kolejnice pro důlní a polní dráhy, lišta kolejové brzdy - komponenty pro kolejový svršek (podkladnice, kluzné profily, svěrky, spojky) - úhelníky rovnoramenné.

Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.