PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Máme profesní ...

Společnost OHS Hydraulika se zaměřuje na výrobu hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení. Hydraulika není jedinou činností firmy, také provádí soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy. V naší firmě poskytujeme tyto služby: - repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení - výroba ...

Kovovýroba: - výroba z nerezu - zábradlí, vrata - tlakové nádoby - brány, branky

Výroba: - odlitky, výkovky pro strojírenské aplikace a automobilový průmysl.

Kovovýroba - kovové palety - ocelové skládací konstrukce.

Strojírny, výroba - stroje a linky používané v potravinářském průmyslu - krouhačky zelí - parní loupače - dopravníky.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles, kontejnerů a spotřebního zboží. Povrchové úpravy a svařování kovů. Galvanizérství, smaltérství.

Kovovýroba, práce: - tepelné dělení materiálů na CNC strojích - plazmové, propylénové dělení materiálů - tvarové výpalky - svařence.

Technické poradenství ve strojírenské výrobě. Opravy, modernizace strojů.

Práce, řemesla: -elektromontáže Výroba: -kovovýroba -ocelové kontrukce

Strojírenská výroba Soustružení - frézování Výroba - odlitky z šedé litiny Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Pobočka. Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Vyrábíme díly důlních výztuží a ramena hydraulických rypadel pro mateřskou společnost Caterpillar.

Výroba, prodej: -odpadové kontejnery -skolaminátové kontejnery pro tříděný sběr odpadů -plastové kontejnery -odpadkové koše -popelnice. Kovovýroba, zakázková výroba. Mezinárodní nákladní autodoprava.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Výroba, montáž: - zařízení pro velké pivovary - chemické zařízení - potravinářské zařízení - aparáty bez omezení tlaku. Kovy - dělení: - řezání vodním paprskem - pálení, pálením - plazma, plazmou. Práce s nerezovými materály a speciály.

Výroba, prodej, velkoobchod: - nauhličovadla, napěňovadla - metalurgické koksy - surové železo - struskotvorné přísady - legující a dezoxidační přísady.

Firma Solwe Coom, s.r.o. je držitelem certifikace ISO 9001. Kovovýroba, výroba: -řezání, vyřezávání (dělení) silných plechů na pálicím stroji PIERCE CONTROL AUTOMATION kyslíko- acetylénovým plamenem -vypalování plechů, výroba výpalků (výpalky) do rozměrů max. 3000 x 12000 mm, tloušťky od 5 do 200 mm -plasmové (plazmové) ...

Kovovýroba: - zpracování plechu, nerezu a hliníku - ocelové konstrukce - demolice a bourací práce - stavební práce

Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Strojírenská činnost. Kovoobrábění, obrábění kovů. Kovovýroba. Zakázková výroba: - strojní díly - kusové, máloseriové a seriové zakázky - dílčí ocelové konstrukce - technologické svářence včetně opracování.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnické práce. Velkoobchod. Přípravné stavební práce.