PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.
B&VStrojírny s.r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Konstrukční kancelář. Technologické projekty.

Výroba: - informační vitríny pro města a obce - venkovní vitríny pro firmy, školy - prosklenné výstavní vitríny - přebalovací pulty.

Výroba - mříže - krbové nářadí - kovové interiérové doplňky - nábytkové kování Kovovýroba - oplocení Kovářské práce

Zámečnictví. Kovovýroba: - brány, vrata, dveře - regály - schodiště - zábradlí - nájezdy na vozík.

Služby: - statické, únavové a dynamické výpočty pro všeobecné letectví, železniční techniku, strojírenství - výpočty ve strojírenství s důrazem na pevnostní výpočty v letectví

Kovovýroba lehkých ocelových konstrukcí při využití následujících technologií: -zpracování tyčového materiálu; -zpracování tenkých plechů; -svářečské práce; -povrchové úpravy kovů v kooperaci -kovovýroba .

Kovovýroba: - zámečnické, montážní a svářečské práce - řezání a rovnání kyslíkem - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Sklad, výrobní hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

Kovovýroba: - díly průmyslových strojů - CNC soustružení, frézování, broušení - lisování.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Prodej hutního materiálu. Výroba: - ocelových konstrukcí - bočnic LIAZ. Zakázková kovovýroba.

Nabízíme CNC OBRÁBĚNÍ - KOVOOBRÁBĚNÍ - SOUSTRUŽENÍ - FRÉZOVÁNÍ - KOVOVÝROBU.

Vyroba: - chovatelské zařízení pro zvířata. Prodej: - náhradní díly a doplňky od firmy GRANIT Kovovýroba - mobilní ohrady pro koně dobytek. Prodej výrobních strojů CASE IH. Zajišťování servisu a prodej náhradních dílů.

Kovovýroba: -ocelové součástky pro turnikety. -soustružení na CNC strojích -laser.

Kovovýroba, výroba: -válce pro válcovací linky a stolice, -válců válcovacích a tvářecích linek pro válcování za studena -strojní součástky Práce: -kovoobrábění, obrábění na CNC strojích.

Výroba: - přesné hliníkové odlitky - obráběné díly - desky plošných spojů - kabelové svazky.

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba, konstrukce: - montážní, svařovací, výrobní a kontrolní přípravky - střižné, ohýbací, tvářecí nástroje včetně náhradních dílů - formy na plastové a pryžové výlisky. Kovoobrábění: - přesně obráběné díly pro výrobu obráběcích strojů.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -frézování -CNC obrábění slitin hliníku.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Kovovýroba. Výroba: -celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů -velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi: -zakázková výroba z nerezi -zakázková kuchyňská zařízení -kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Služby: -zámečnická výroba -kovovýroba -strojírenská činnost - výroba náhradních dílů -zpracováním tenkých plechu -plechové a plastové reklamní tabulky i s prolisem. -lepené fólie, včetně grafických návrhu

Kovovýroba. Výroba - ocelové konstrukce - nádrže - odpadové, skladové i obytné kontejnery - dopravníky.

Výroba: - součástky pro farmaceutický průmysl - povrchové úpravy (eloxování, zinkování, galvanizace, pískování, ...)