PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.
B&VStrojírny s.r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Vývoj, konstrukce, realizace a výroba: -zpracování dokumentace CAD: -jemná mechanika -přístrojová technika -technologické přípravky -přesné strojní dílce -dílce z plechu -CNC obrábění.

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Vývoj, zkušebnictví, výroba a servis: - UL letadla dodávka - díly pro ultralehká letadla. Kovovýroba.

Výroba: -strojní zařízení pro potravinářský průmysl: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradní díly pro stroje: -potravinářské -lahvárenské -kontezvárenské.

Konstrukce, výroba: - střižné nástroje - nářadí a přípravky, součástky z plechu a pružin - pružiny - ozubená kola a pastorky - lisování menších výlisků z plechu - formy, vstřikovací formy. CNC frézování a soustružení. Svařování, svařování hliníku. Řezání drátem. Elektrojiskrové hloubení. Sídlo firmy: - Jablůnka 580.

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamní stojany -stavební zámečnictví: -schodiště, schody -zastřešení kovovou konstrukcí -ocelové konstrukce a haly: -kompletní dodávka ocelových hal včetně opláštění a základů -zámečnické výrobky, zámečnictví, zámečník. Prášková lakovna: -povrchové úpravy kovů, ...

Zakázková i sériová výroba, montáže: -kovové pozinkované konstrukce -mobilní mycí linky, mobilní mycí rampy pro nákladní vozidla, auta. -výstavba fotovoltaických elektráren Výroba: -z nerez oceli, nerezi: -interiérové doplňky -zábradlí -zámečnické výrobky: -nosná konstrukce -oplocení -zábradlí apod. Práce: ...

Zámečnictví. Kovovýroba: - zámečnická sériová výroba.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Kovovýroba. Práce: -ostření nástrojů -kovoobrábění, mechanická úprava kovu -zámečnictví.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Malířské práce Provádní - truhlářské práce Výroba a dodávka - plastová okna Zednické práce Zámečnické práce

Montáž - protipožární stěny Montáž - ocelové konstrukce Rekonstrukce - budovy Svařování v ochranné atmosféře - železo - ocel - metoda TIG Zámečnické práce

Montáž a demontáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné zámečnické práce Vodoinstalační práce Sekání - trávaúdržba - zeleň

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Hodinový manžel - opravy kapajicích kohoutků - čištění a zprovoznění odpadů - drobné instalatérské, zámečnické, kovářské práce - výměna zásuvek, vypínačů, svítidel - kácení a řezání motorovou pilou Zámečnické a kovářské práce hodinový manžel Instalatérské práce (hodinový manžel)

Kovovýroba - zámečnické práce - umělecké kovářství