V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Prodej, servis, montáž: - kancelářská technika - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - spotřební elektronika.

Servis výpočetní techniky, tiskáren HP Jednoduché opravy do druhého dne. Většina standartních dílů HP skladem. Služby: - servis tiskáren HP - reinstalace a opravy počítačů.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Best PC Maloobchod, prodej, servis: -náhradní plnění -výpočetní technika, -prodej kompletních PC sestav -jednotlivé komponenty

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Dovozce projekční a prezentační techniky.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Prodej a servis výpočetní techniky a elektroniky - odvirování PC, formátování pevného disku - webdesign.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček