V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Montáž, servis, opravy, prodej telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy -kopírky -scannery -modemy -telefony -zabezpečovací technika.

Prodej: -kancelářský a bytový nábytek -židle -sedací soupravy -postele, matrace, rošty.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Prodej, servis: -počítače -tiskárny -Hewlet Packard.

Kvalitní a rychlý NON-STOP počítačový servis (servis počítačů) je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů (servis PC), servis notebooků, servis tiskáren nebo opravy monitorů, ale také servis dalšího počítačového vybavení jako např. správa počítačové sítě, záchrana a obnova dat-a SEO optimalizace pro vyhledávače.

Vývoj embedded počítačů Obchodní zastoupení KONTRON AG pro Českou a Slovenskou Republiku

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -kopírovací stroje -skartovače -periferie -LANIER, BROTHER, HP, HSM -MINOLTA, TOSHIBA, EPSON, CANON -spotřební materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -židle -stoly -věšáky -zahradní nábytek.

Výroba nábytku. Dílčí části nebo celé interiéry od návrhu PC až po předání investorům. Nábytek: -lamino -dýha -masiv-mobilní, vestavěný, atypický. Velkoobchod, vlastní výroba a zajištění subdodávek: -kanceláře -úřady -školy -zdravotnictví -banky -restaurace -hotely. Maloobchod: -kuchyňské linky na míru ...

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -zakázkové sestavy PC -instalace počítačových sítí -opravy, přestavby, modernizace -opravy tiskáren -instalace internetového připojení -mobilní telefony -digitální fotoaparáty -komponenty -MP3, autorádia, CD přehrávače -kupóny -spotřební elektronika -CDR, ...

Výroba, prodej: -postele široký výběr za přijatelné ceny -obývací stěny -matrace -sedací soupravy -válendy, dvoulůžka -ložnice, šatní skříně -kuchyňské linky -jídelní stoly -konferenční stolky -vybavení nábytkem (hotely, penziony, internáty, vysokoškolské koleje). Vzorková prodejna: Losiná č. 294 u Plzně tel.č. 377916967.

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Truhlářská výroba: -nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Prodej nové a použité: -počítače (PC) -součástky pro PC -nové i repasované PC -počítačové sestavy. Servis monitorů a počítačů.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Jsme specializovaná firma na prodej a servis repasované výpočetní techniky, v naší nabídce naleznete skladem několik desítek typů notebooků, stolních počítačů či LCD monitorů. Zabýváme se také opravou přenosných počítačů a náhradními díly. Prodej nových i použitých počítačů Dell Latitude, Dell Precision, Lenovo ThinkPad či HP Elitebook.