Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Poskytujeme služby v oblasti kovovýroby. Jak již bylo zmíněno, naše společnost se zaměřuje na práce v oboru kovovýroby. Věnujeme se zejména výrobě a montáži ocelových konstrukcí pro strojírenská technologická zařízení. Dále pak výrobě strojních zařízení a zařízní z nerezové oceli. Výrobní program zahrnuje i stavební konstrukce, svařované ...

Vyřešíme Váš problém s parkováním ve městě! Unikátní parkovací věže umožní zaparkovat až 16 vozů a přitom zaberou jen dvě parkovací místa. Vhodné pro jakékoliv použití. Zajistíme nejen dodávku, montáž, ale i servis.

Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.

Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.

Společnost DUMIVA s.r.o. se věnuje veškerým zemním a výkopovým pracím. Nabízíme rozhnování, přemisťování a nakládání zeminy a materiálů, terénní úpravy, bagrování, základy rodinných domů, pokládku zámkové dlažby, prodej a dovoz zeminy a dalších sypkých hmot, pronájem kontejnerů na hlínu, suť a odpad. Činnost - zemní a výkopové práce - ...

Stavebně - montážní činnost, kusová strojní výroba, ocelové konstrukce

Výroba: -plechové skříně -speciální přepravní palety -lehké ocelové konstrukce -výrobky z ohýbaných trubek. Práškové lakování.

Lir - Mont s.r.o. se zaměřuje na dodávku regálových a skladovacích systémů a na prodej a pronájem lodních a skladových kontejnerů.

Práce: - zemní a výkopové. Prodej, dovoz: - písek - štěrk. Pronájem: - kontejnery (odvoz suti).

Výroba a montáž ocelových konstrukcí na zakázku pro občanské, zemědělské a průmyslové stavby. Poskytujeme tyto služby: - stříhání a ohýbání - zakružování a práce na hydraulickém lisu - montáže - demontáže - svářečské práce

Společnost Zemina Plzeň se zabývá dodáváním zeminy, kameniva, hlíny a ostatních materiálů od prověřených výrobců a prodejců. Poskytujeme autodopravu do 3, 5t, půjčovnu strojů a zajištění likvidace bioodpadů a zeminy. Dodávka, prodej materiálů: - zásypová zemina recyklovaná - zahradní zemina tříděná - trávníková zemina s pískem - kompost ...

INZA Rohoznice s.r.o. Jičín Atypická a kusová výroba dílů pro průmysl na zakázku je prioritou společnosti INZA Rohoznice s.r.o. Mezi naše služby patří kovovýroba, zámečnické práce, kovoobrábění, výroba schodišť, zábradlí či výroba z nerezu. Jsme schopni vyhovět i zákazníkům, kteří mají zájem o sériovou výrobu. Kovovýroba: - atypická výroba ...

SVERTEN s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, zámečnické práce a na opláštění hal.

AUKLAN a.s. se zaměřuje na návrh a výrobu montovaných ocelových konstrukcí pro výstavbu budov.

Výroba, dodávky, projekce, montáž, demontáž, repase, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sklady, výrobní haly, tělocvičny - haly obloukové, plátěné, laminátové, hliníkové - haly se sedlovou střechou, laminátové, hliníkové - haly nezateplené, zateplené, prosvětlené.

Autodoprava, pronájem kontejnerů, kontejnerová doprava, zemní výkopové práce.

DOM - STEEL s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž průmyslových hal, střech, ocelových konstrukcí, zábradlí a na rekonstrukce a demontáže.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobní haly, sklady, skelety budov - jeřábové dráhy - mosty, lávky - technologické konstrukce - sila, sýpky, nádrže - pozemní stavitelství - stavby - mezinárodní kamionová doprava.

Naše firma je zaměřená na výrobu a výstavbu ocelových hal a kompletní dodávky včetně návrhu, realizace a výstavby reklamních panelů. Ocelové haly a konstrukce: -vyrábíme pro průmyslové využití např. pro chemické, stavební, strojírenské, papírenské, potravinářské, kožezpracující, obuvnické, hutnické, textilní, zbrojní, automobilové, ...

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Autodoprava. Kontejnerová doprava Zemní práce Dovoz písku a kameniva Odvoz odpadů Pronájem mobilních buněk