Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Práce: -strojní zámečnické,zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce a opláštění budov.

Práce: -stolařské,stolařství -truhlářské,truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku) -okna,vstupní dveře.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

-Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Povrchová úprava kovů v režimu živnosti volné. -Výroba strojů a zařízení pro sportovní účely. Zámečnictví, nástrojářství

Nyní viz Modul Container s.r.o. Výroba mobilních kontejnerů, montovaných sestav a modulových staveb. Vyrábíme moduly pro zařízení stavenišť, ubytovací, technologické, speciální nebo administrativní potřeby.

Dodávky montovaných staveb: - ocelové stavby - obvodové pláště sendvičové, skládané - střešní pláště sendvičové, skládané - nástavby, dostavby, rekonstrukce.

Kovovýroba, prodej, servis, montáž: -kontejnery, buňky -kontejnerové stavby přízemní a vícepodlažní -ocelové konstrukce -kontejnerů pro zařízení a vybudování: -staveniště -kanceláře -ubytovny.

Služby: -projektování, realizace a údržba zahradních a parkových úprav : - studie, návrhy, osazovací plány zahrad, technické výkresy komunikací, odpočívadel, zídek, pergol, oplocení, automatických bran - realizace úprav terénu, výsadeb záhonů, zakládání trávníků, dřevěných zahradních staveb, komunikací, odpočívadel, oplocení, automatických ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.

Renovace dveří a zárubní metodou Portas. Renovace schodů a schodišť systemem Topstep a Portas. Stropní podhledy. Renovace a výroba kuchyní a vestavěné skříně. Dveře Porta Doors od interiérové, bezpečnostní, vchodové, venkovní

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Zámečnictví. Stavební zámečnictví, výroba: -schodiště -zábradlí -balkony -přístřešky -světlíky. Výroba, montáž: -městský mobiliář: -autobusové zastávky -orientační tabule -billboardy Obrábění kovů.

Prodej a pronájem mobilních obytných kontejnerů.

Práce: -zámečnické, zámečnictví -klempířské, klempířství -elektroinstalační. Výroba: -ocelové, zámečnické konstrukce.