Oleje a maziva zahrnují široké spektrum produktů. Od motorových olejů, přes hydraulické a převodové oleje, až po plastická maziva pro ložiska. Motorové oleje je možné zakoupit ve variantě pro dopravní prostředky, zahradní techniku i výrobní stroje.

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Velkoobchod - náhradní díly - autobaterie Velkoobchod - oleje - provozní kapaliny

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Velkoobchod a maloobchod Oleje.

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

V naší prodejně naleznete autodíly, motodíly, autobaterie, autodoplňky, autokosmetika, motorové a převodové oleje, náhradní díly k přívěsným vozíkům, autopotahy.

Prodej, servis, autorizovaný prodejce: - tuky, oleje pro veškerý průmysl - obráběcí emulzní kapaliny - ekologická maziva - motorové, převodové oleje špičkových kvalit - autorizovaný prodejce produktů ESSO HOUGHTON DEUTSCHLAND (oleje, maziva) - autorizovaný prodejce produktů KLUEBER (KLUBER).

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Prodej, skladování a doprava pohonných hmot a kapalných paliv, nabízené produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínů - extralehké topné oleje (TOEL) - lehké topné oleje. Doprava a přepravní technika: - doprava je zajištěna vlastními cisternovými vozy s potřebným technickým vybavením, ADR a proškolenou ...

Alternativni energetika. Velkoobchod, obchodní činnost: - oleje - chemické suroviny a komponenty. Export, import - technologie do SNS.

Velkoobchod, prodej: - motorové oleje - autokosmetika Arexons - přípravky na mytí rukou Kroll

Nákladní doprava: - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava asfaltu. Velkoobchod, distribuce: - pohonné hmoty.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej olejů či maziv a náhradních dílů.

Většinu dodávaného sortimentu tvoří: - maziva - provozní kapaliny pro automobily - dopravní technika - stavební stroje.

Distributor oleje a maziv. Autokosmetika.

Mann filter partner Maloochod, velkoobchod: -prodej filtrů (vzduchové, olejové, palivové, kabinové, průmyslové, hydraulické -maziva B/P, oleje převodové, motorové, hydraulické -příslušenství pro osobní a nákladní vozidla.

Distribuce - maziva SHELL autorizovaný distributor

Čerpací stanice Nákup a prodej - maziva - paliva - autochemi - autokosmetika

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb

Distribuce motorových a převodových aditiv DURA LUBE.

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -automobil, vozidlo -příprava a provedení STK* a ME** -laserová geometrie náprav -prodej, výměna olejů CASTROL -mytí vozidel -čerpací stanice. Provozovny: -Velkomoravská 9 Hodonín tel.č. 518 344 855. -Brněnská 3540 Hodonín -Bojanovská Lužice tel.č. 518 357 046.

Nabízíme formové a základové oleje. Minimalní odběr formových olejů nebo základových olejů je 20 000 litrů, cena na vyžádání.

Prodej - náhradní díly ŠKODA VW, AUDI, SEAT, OPEL, IVECO, PEUGEOT, CITROEN, RENAULT, DACIA, SUZUKI, HONDA, FIAT, HYUNDAI, FORD - vybavení automobilů včetně doplňků - autochemie Prodej - oleje do automobilů

Hledáte prodejce náhradních dílů na automobily a motocykly, který Vám nabízí i něco navíc? Přijďte k nám do prodejny v Mariánských Lázních, kde si vyberete nejen náhradní díly, ale také pneumatiky, a mimo to i rybářské potřeby! Nabízíme prodej náhradních dílů na automobily všech značek a motocykly převážně českých značek, autodoplňky, barvy, ...