Pro potravinářský, chemický, gastronomický i farmaceutický průmysl jsou nádrže, sudy, nádoby, sila a zásobníky velmi důležité. Nechejte si vyrobit technologie kruhového nebo čtvercového tvaru z nerezové oceli pro uchovávání látek na míru vašim potřebám.

PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. - tradiční strojírenská výroba
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. jsou tradiční strojírenskou společností, jejíž kořeny sahají až do druhé poloviny 19. století. Náš výrobní program se zaměřuje zejména na technologické celky pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl. Našim zákazníkům nabízíme lihovary, pálenice, pivovarské technologie, nádrže i fermentační sušárny.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. - tradiční strojírenská výroba
Výroba, opravy, rekonstrukce zakázkovým způsobem: -tlaková zařízení bez omezení -nádrže, sila -kontejnery -ocelové konstrukce -manipulační zařízení -jednoúčelové stroje a zařízení -bojlery od 100 do 6000 litrů z materiálů obvyklé jakosti i nerezových ocelí. Zpracování nerezových ocelí. Práce: -svářečské -zámečnické.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: - bazény: - rodinné, venkovní, vnitřní, exteriérové, interiérové, montované ocelové, plastové, polypropylénové, fóliové - vířivé bazény - masážní a rehabilitační bazény - příslušenství: - filtry, chemické přípravky k ošetření vody, schůdky, žebříky, ...

- IBC kontejnery - nerezové kontejnery a sudy - stacionární nádrže - plastové a plechové sudy - plastové a plechové kanystry - kanystry na PHM - sudy na víno - láhve - laboratorní láhve - dózy - rozprašovače - dávkovače - plechovky - plastové a plechové kbelíky - kartony - fólie - plastové přepravky - plastové ...

Výroba a instalace odpadových kontejnerů, kanystrů, popelníků a košů.

Výroba z plastů (PP): - montáž bazény - prodej příslušenství k bazénům - provádění úpravy voda a zazimování bazénů - koupací jezírka - stavba jezírek - domovní čističky odpadních vod (ČOV) - montáže čistíren - montáž septiků, filtrů ZBS - jímky a nádrže - filtry pro jezírka a další plastové výrobky pro potravinářský, chemický ...

Výroba: - plastové bazény - jímky, septiky - vodoměrné šachty

Kontroly, čištění, revize, zkoušky těsnosti: -nádrže na ropné látky -jímky -plynová, tlaková zařízení

Výroba: - chladící vitriny, zařízení - nerezový nábytek pro gastronomii a obchod. - nerezové konstrukce - nerezové interiérové prvky - nerezová madla - nerezové příruby a výpalky Výroba, prodej: - nerezové zařízení - kovovýroba.

Výroba, dodávka, montáž: -ministavebnice čerpací stanice na PHM -nadzemní čerpací stanice na PHM -nádrže na asfalt a asfaltové emulze -skladovací válcová sila -dávkovací násypky -sila na hotovou směs -sušící buben -dávkování granulovaných přísad -sila na skladování sypkých hmot -betonárky -ocelové nádrže na PHM -zemní ...

Zástupce Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenství při zavádění nové výroby i modernizaci strojů. Nabízíme míchací zásobníky a skladové hospodářství.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Služby, práce, dodávka, výroba: - lakovna - čistírny odpadních vod - čističky odpadních vod - lakování - fosfátování zinečnaté - fosfátování železnaté Čistírny odpadních vod. Lakování vypalovanými plasty.

Výroba, prodej: - plastová okna s předokenní roletou. Dodávky oken v různých variantách pro průmyslovou i bytovou výstavbu.

Lepení PVC-U a sklolaminátů, svařování termoplastů, laminace.

Strojírenství. Výroba: -speciální kovové palety pro manipulaci s výrobky -fekální vůz MVN objem 1200L -závěsné kontejnery na stavební odpad -žebříky s kovovým krytem -dílenské vozíky -pojízdné stolky -netlakové nádrže 8000L. Opravy: -rotační vývěvy -fekální vozy -malotraktory Agrostroj -GO předních náprav traktorů ...

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou z nerezavějící oceli. Vyrábíme: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlí, podstavce pod akvária, klece na ptactvo, celé schodiště, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinářské stoly, dále komponenty k pivovarům atd.

Servis, výstavba, rekonstrukce: -čerpací stanice. Služby: -revize a čištění nádrží -dodávky technologií čerpacích stanic.

Výroba, dovoz a montáž čističek odpadních vod, jímek, šachet, žump, bazénů a nádrží, lapačů tuku, koupacích a zahradních jezírek.

Kovovýroba: - nerezové výrobky - zakázková výroba - nerezové zařízení do potravinářských výroben: stoly, dřezy, regály, nádoby, nádrže - interiéry, exteriéry.

Vinařský ráj. Internetový prodej, e-shop, velkoobchod, maloobchod s potřebami pro vinaře, vybavení pro sklep, vinohrad a výrobu vína. Sídlo: Monos Technology s.r.o. Předbranská 415, Uherský Brod

Výroba, montáž: -ocelových nádrží. -nerezových nádrží. -kovových konstrukcí. -renovace hliníkových návěsů.

Sídlo firmy. Autorizované středisko prodeje BESK. Prodej, montáž, poradenství: -střešní a okapové systémy -střešní okna -střešní krytina.

Výroba, návrh, konstrukce, opravy: -tlakové nádoby, certifikát pro výrobu AO 202 včetně systému jakosti: -bojlery ležaté a stojaté 20-30000 l -náhradní topné vložky do bojlerů (Cu a nerez trubky) -stojaté zásobníky vody 20-10000 l i žárově pozinkované -nádoby s vnitřní úpravou pro pitnou vodu -vzdušníky 20-10000 l -zařízení ...

Dodávka, instalace: - bazény Výroba: - plastové výrobky - jímky, septiky - domovní čistírny odpadních vod - nádrže