Pro potravinářský, chemický, gastronomický i farmaceutický průmysl jsou nádrže, sudy, nádoby, sila a zásobníky velmi důležité. Nechejte si vyrobit technologie kruhového nebo čtvercového tvaru z nerezové oceli pro uchovávání látek na míru vašim potřebám.

PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. - tradiční strojírenská výroba
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. jsou tradiční strojírenskou společností, jejíž kořeny sahají až do druhé poloviny 19. století. Náš výrobní program se zaměřuje zejména na technologické celky pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl. Našim zákazníkům nabízíme lihovary, pálenice, pivovarské technologie, nádrže i fermentační sušárny.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. - tradiční strojírenská výroba
Výroba: - ocelové konstrukce - kovové konstrukce, nosné konstrukce - složité svařence, mechanicky opracované díly - nádrže, nádoby, kontejnery, vozíky - zásobníky - potrubí, trubky, zábradlí - zvedací a dopravní zařízení.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Výroba: - bazény - žumpy, septiky - zemní filtry - lapoly - nádoby na užitkovou vodu a sypké hmoty - skříně pro posypové hmoty určené pro zimní údržbu chodníků a cest - odhrnovače na sníh - vzduchotechnické potrubí.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Dodáváme: - plastové fekální jímky - vodoměrné šachty - plastové nádrže na vrty - septiky s biofiltrem - nádrže na užitkovou vodu ale i na pitnou - možnost dodání plastových skruží i na studny šachty.

Výroba: - plastové nádrže - míchadla - jímky - žumpy. Dodáváme potrubní systémy.

Vyrábíme, dodáváme, montujeme, zajišťujeme-zpracování nerezu, hliníku, mědi: - nerezové, hliníkové konstrukce - mycí stoly, zábradlí - dveře zateplená i normální, - násypky, zásobníky, nádrže, - dopravníky, žebříky, regály, rošty aj. - Zakázková výroba

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Výroba, prodej, montáž, usazení, doprava: - bazény z plastů dle přání zákazníka, různých velikostí. Prodej: - filtrace - bazénové příslušenství - bazénová chemie. Prodej: - septiky, jímky, nádrže z plastů pro potravinářské a průmyslové účely. Výroba, prodej: - dětské bazény. Bazény v základních tvarech: - kruh, ovál, hranatý se ...

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.

Nabízíme odpadkové koše plastové, nerezové s popelníkem, stojany na kola i pytle a odpadkové pytle 120 l. Dopravné v ČR zdarma.

Žárové zinkování nástřikem - metalizace /Zn, Al, Cu/. Tryskání mobilní - beton, kámen, ocelové konstrukce. Tryskání kabinové - ocelové konstrukce. Speciální nátěry - ochrana betonu, kamene, sanace. Zámečnické práce. Výroba stavebních ocelových konstrukcí, nátěry. Revize ocelových nádrží, kotlů, tlakových nádob, znalecké posudky tlakových ...

Projekce, výroba, dodávky a montáže strojně-technologického zařízení zejména pro potravinářský průmysl: - strojně-technologické zařízení pro dopravu, čištění, zpracování a uskladnění obilovin - dopravníky svislé (korečkové) - dopravníky vodorovné (řetězové, šnekové) - prvky spádové dopravy (kolena, hradítka, klapky) - ventilátory, váhy, ...

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02

Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Výroba, prodej: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -stavby kombinované (vlastní doprava, realizace svépomocí) -septiky a žumpy -zemní biofiltry skrápěné -čističky odpadních vod (ČOV) -plastové nádrže (i na ryby) -kanalizační šachty -svařování plastů -výrobní řady ČOV pro 1 až 100 připojených osob ...

Výroba a prodej: - bazény - plastové bazény na klíč - zastřešení - dlažby, terasy okolo bazénu - technické nádrže - jímky, záchytné a akumulační nádrže - vodoměrné šachty. - bazénová chemie - bazénové příslušenství - vysavače, protiproudy, filtrace, osvětlení - úprava vody - zakázková výroba z plastů Montáže. Záruční a ...

Výroba, prodej: - potrubní díly - tvarovky - zásobníky, nádrže, tanky - deskové a potrubní sanitační rozvodné panely - schodiště a zábradlí pro interiéry - vyhrdlení na potrubí dle přání ven i dovnitř Zajišťujeme: - dodávku a montáž potrubních rozvodů - dodávku a montáž strojních zařízení - opravy a rekonstrukce ...

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.