Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba, oprava, prodej a pronájem: - kabelové bubny, kovové, dřevěné - překližkové bubny Renovace kovových bubnů a jiných kovových součástí - pískovačka, lakovna.

Prodej obalového materiálu, plastového a papírového jednorázového nádobí, potravinářské, LDPE průtažné a PE folie..

Velkoobchod - igelitové tašky s potiskem Velkoobchod - kalendáře - diáře - PF - adresáře - výplatnice - tabelační papír Internetový obchod - hrací karty, pexesa - adresáře, diáře, kalendáře Velkoobchod - brousící prostředky (papíry a plátna, flex kotouče, brousící kotouče, ...

Výroba - obaly z vlnitých lepenek - klopové krabice

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Výroba pro rybářství: - kádě, košíky, přepravní bedny - laminátové formy.

Výroba: - sáčky určené pro balicí automaty na mouku, cukr či rýži - speciální dvou či vícevrstvé sáčky určené pro balení čajů a bylin.

Výroba, prodej: -dřevěné palety EURO -jednorázové palety -dřevěné obaly.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Maloobchod, prodej: - polyesterové fólie pro potisk v laserových tiskárnách - samolepící fólie. Výroba: - štítky.

Dodávky obalových materiálů. Komplexní služby a poradenství v oblasti balení zboží. Velkoobchod s obaly, zajištění výroby obalů. Sortiment obalů od tenkých potravinářských, po obaly pro použití v průmyslu: - pytle - tašky - sáčky - fólie - plachty.

PĚNOVÝ A EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN - standardní desky, zakázková výroba z pěnového a extrudovaného polystyrenu (římsy, fasádní profily, oblouková nadpraží, ztracené bednění z EPS a další) ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY - konzultace, návrh a prodej kompletního zateplení fasád, dodávka všech komponentů vč. příslušenství, stavební chemie a ...

Výroba: - kovové transportní palety - kovové skladovací palety.

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Výroba: - potištěné kartonážní výrobky - dortové krabice, pizza krabice -podložky pod dorty, obaly na hranolky - svatební košíčky. Výroba: - papírové tácky, talíře a misky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -obalové materiály. -sáčky, fólie, kelímky. -hliníkové podnosy. -ubrousky, rozetky. -lampióny, konfety. -kancelářské potřeby. -hygienické potřeby: -papírové ručníky. -jednorázové rukavice, pokrývky hlavy.

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.

Výroba: -jednoúčelové transportní dřevěné palety pod stroje (pro přepravu) -velké transportní dřevěné obaly na přepravu strojů. xxxx

Výrobce a prodejce mikrotenových tašek, fólií HDPE a LDPE včetně jejich potisku Provozovna: Stankovského 675/40, 250 88, Čelákovice

Specializovaný dovozce a distributor obalového materiálu.

Výroba: - kartonové obaly - lepenkové obaly - papírové obaly.

Výroba: - profesionální přepravní obaly - pevné obaly vyráběné z překližek, hliníkových profilů a kovových rohů, se zámky a madly - ponky, pracovní stoly - zavazadla na nářadí - kufry na nářadí.