HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis: - brusiva a brusných prostředků AUSTROTOOL, spol. s r.o. Chata Golf pobočka Lipno nad Vltavou-Slupečná www.lipno-chatagolf.cz Nabídka týdenních pobytů v penzionu s celoročním provozem. Lipno nad Vltavou-Slupečná 86 382 78 +420 723 838 198

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -mobilní telefony.

Obchod s nářadím. Prodej elektrického i brusného nářadí, nástrojů a měřící techniky.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Maloobchod, prodej, leasing, autorizovaný servis MINOLTA, KONICA, BROTHER: -analogové kopírovací stroje -tiskárny, faxy -veškerý spotřební materiál -záruční a pozáruční servis.

Výroba, prodej: - obalové materiály - PE folie - BOPP folie + BOPET - PVC folie - polyolefin folie - stretch folie - stretch HOOD folie - PVC sleeve - bio fólie - bio produkty - obaly. Balicí stroje: - stroje na zatavování do pytlíků - stroje pro skupinové balení výrobků - ovinovací stroje na palety - odpadové ...

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Velkoobchod, maloobchod: -xerografický, tabelační, ploterový, pauzovací a faxový papír -psací potřeby -opravné rollery, laky, lepidla, samolepicí pásky -tonery, cartridge -pořadače, rychlovazače, zakládací desky -bloky, sešity, pravítka, trojúhelníky -skartovače, laminátory a spotřební materiál -tiskopisy, kalendáře, diáře, ...

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Projekce: -ocelové konstrukce. Služby: -poradenská a inženýrsko projektová činnost.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Prodej: -zvuková a televizní technika -projektování, instalace profesionální, zvukové, projekční a osvětlovací techniky, elektroinstalace.

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -dřevěné lísky na ovoce.

Velkoobchod: - hliníkové žebříky - lešení - ruční manipulační technika Prodej: - kovové regály a skříně - plastové regály a skříně. Poradenství: - návrhy a vybavování skladů.

Dovoz, prodej: -ložiska FAG, INA, TIMKEN -soudečková ložiska TPS, FAFNIR -sortiment ložisek SKF, ZKL, ZVL, SNFA, KG, CX, NSK-RHP, KOYO -lepidla, tuky, náhradní díly, auto kosmetika, nářadí -oleje, mleziva.

Servis notebooků Provádíme záruční i pozáruční servis Provádíme opravy počítačů PC Modernizace počítačů Pokud máte zastaralý počítač doporučíme vám, jestli se vyplatí investovat do nového počítače, případně provedeme modernizaci počítače. Instalaci software Pomůžeme vám při instalaci programového vybavení, nastavení Windows, internetu, ...

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina: -obývací stěny, kuchyně, ložnice, předsíňové stěny, koupelnový nábytek, válendy včetně čalounění -kancelářský nábytek. Čalounické práce a opravy čalounění.