HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Opravy, výroba a prodej (dle přání zákazníka): - kontejnery na vozidla AVIAMAN, DAF, IVECO.

Firma stolařství JUST navázala v roce 1990 na rodinnou tradici. Máme dvacetileté zkušenosti v oboru truhlářství, stolařství, výroby nábytku. Práce: -dřevovýroba, stolařství -stolařské práce. Výroba, prodej: -kuchyňská linka, linky, kuchyně -nábytek na míru -zakázková výroba -nábytek - z lamina, masiv, dýhovaný, kombinace ...

Výroba: -palety, europalety -dřevěné obaly -řezivo. Prodej řeziva.

Dodávka, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika Služby: - tvorba počítačových sítí - správa serverů - webhosting.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - plechové dózy na potraviny.

Zámečnictví. Práce, výroba: - zámečnické - svářečské - ocelové konstrukce - branky, vrata, ploty.

Služby v oblasti servisu výpočetní techniky - odvirování počítačů a notebooků - opravy PC, notebooků, netbooků - instalace a přeinstalace operačního systému - zálohování dat.

Prodej kvalitních lidských vlasů z Indie. Velkoobchod kadeřnických potřeb. Kurzy, školení. Relaxační dámské kadeřnictví Hair Visage

Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Kopírovací centrum - barevné a černobílé kopírování. Prodej, e-shop, pronájem - kancelářská technika - tiskárny - projektory. Grafické práce.

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Dceřiná společnost zastupující Meva a.s., Mevatec s.r.o. v regionu jižní Moravy. Prodej: - vybavení pro odpadové hospodářství -popelnice, kontejnery, sudy, nádoby na odpad a propanbutanové spotřebiče -propanbutanové vařiče, grily, hořáky, hadice. - vybavení sběrných dvorů - městský mobiliář - plastové nádoby, koše, kompostéry, ...

Sklad: -zboží Electro worldu. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Jihomoravský kraj, Břeclav, Vyškov, Blansko, Hodonín, Břeclav, Znojmo, Vyškov, Blansko, Hodonín, Vysočina, Žďár nad Sázavou, Jihlava - motocyklový olej Motul, Castrol - olejový filtr Hiflo Filtro - řetězové sady Tsubaki - motobaterie Exide - brzdové destičky - zrcátka - blinkry, světla - kožené a textilní rukavice - motokrosové ...

Velkoobchod, velkosklad, internetový prodej, e-shop, kancelářské potřeby: -kancelářský papír -tiskopisy pro výpočetní techniku -pořadače -výrobky z plastových fólií -obálky -archivační, psací potřeby -hygienický program -obalový materiál -drobná kancelářská technika.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Výroba: - obaly, pouzdra, pořadače na CD a DVD

Kartonáž. Zakázková výroba obalů z vlnité lepenky: -menší serie krabic a obalů pro přepravní účely: -skupinové obaly a krabice -klopové krabice -tvarové výseky -příslušenství do krabic (vnitřní vybavení) -proložky, vložky -lepení krabic -šití krabic -flexotisk (1 barva). Obaly vyrábíme z: -třívrstvých vlnitých ...

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

VN machinery, s.r.o. Kovovýroba, zámečnictví. Brno, Brno venkov. Výroba z nerezu, svařování nerezu, nerezi. Výroba - nerezové komponenty pro stroje a zařízení, jednoúčelové stroje. Výroba ocelové konstrukce (ocelových konstrukcí). STROJNÍ ZÁMEČNICTVÍ. -svařované strojní součásti -skelety a opláštění strojů -výroba forem -zpracování ...

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Kuchyňské studio: -nábytek -kuchyně -grafický návrh na zakázku -výroba, -poradenství -závěsné programy -zabudované spotřebiče.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.