HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Dodavatel kompletního sortimentu nových i použitých palet: -palety-paleta EUR (A, B, C) nové i použité -paleta atyp 120x100. Poradenství v oblasti paletového hospodářství. Nákup, výkup palet, prodej a dodávky palet včetně dopravy. Provozovna, výkup palet, sklad: -Holubice 298 -U Svitavy 1077/2, Brno-Černovice -Sokolova 706/2h, Brno.

Komplexní služby v oblasti tepelných zdrojů. Výroba, prodej, dodávka kotlů typu NOX a Slatina, montáž, středotlaká pára, nízkotlaká pára, horkovodní, teplovodní: -kotle ekologické na hnědé uhlí 300-4000 kW -ekologické kotle spalující dřevní odpad a biomasu 300-3000 kW -odlučovače tuhých látek -náhradní díly pro uhelné kotle ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - schodiště

Zámečnické práce. Výroba - kovové brány, vrata, oplocení - zábradlí, schodiště

Pneuservis: -po-pá 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily -okamžitá oprava formou zapůjčení -protektory -speciální pneumatiky -při nákupu 4 pneumatik montáž zdarma. Likvidace: -papírové dutinky a papírový odpad -dřevěné odpady -nákup dřevního odpadu, piliny, odřezky. Výroba, prodej ...

Zakázková výroba: -nábytek (kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, pracovny, ložnice apod.) -designové prvky (osvětlení, kování, konferenční stolky apod.) -výroba stavebně – truhlářská (pergoly, verandy, terasy apod.)

Výroba, montáž: - atypické regálové systémy

Služby: - prodej a výroba dřevěných hraček, loutek a loutkových divadel

Výroba, prodej: -ložnice - postele, zdravotní matrace a rošty, stěny, komody -sedací soupravy -nábytek pro zdravotnická zařízení -nábytek pro školy.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Prodej, montáž - kancelářská a výpočetní technika - správa a údržba serveru - zálohování dat.

Výroba: - výrobky z nerezu - zábradlí - schodiště - balkóny, brány

Zakázková kovovýroba -nástavby, návěsy, přívěsy, kontejnery, svařence-ocel, hliník a nerez, branky, brány, závory, interiér, exteriér, požární vrata, mříže a ND na Zetor (1960-1996).

Prodejna s průmyslovým zboží.

Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Reprografické studio. Prodej,servis,instalace: -výpočetní technika -počítače, PC** příslušenství -předtisková příprava, přípravy-skenování, retuše, -výroba litografíí, litografie, kontrola nátisku v 3M MatchPrint -technologie ofsetového tisku -strukturovaná kabeláž -počítačové sítě LAN*, WAN* -internet provider -DTP* studio, osvit ...

Truhlářské práce Výroba: - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - nábytek (komody, stoly, skříně, ...) - podlahy - schody.

Tesařské prácevýroba a kompletní montáž - krovy včetně možné dodávky klempířských a pokrývačských prací - přístřešky různého typu - altány - pergoly.

Výroba, montáž - mříže do oken ocel - brány i pojezdové ocel - montáž - venkovní oplocení (ocel) - ocelové konstrukce Obrábění Svařování Zámečnické práce.

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

Nabízíme: -pohonné hmoty -oleje -maziva pro osobní i nákladní automobily. Prodej: -průmyslová a letecká paliva, maziva.

Prodej a výkup: -palety EUR nové i použité -jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků -paletové přířezy pro výrobu euro- i jednorázových palet -řezivo -tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC -pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků. Zajistíme dodávku palet přímo k Vám.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import: -plastové sítě, síťoviny -zahradní -plotoviny, ploty, pletiva, opěry, větrolam, chovatelské a voliérové, -ochranné proti ptákům, mřížky do okapů, chráničky kmenů, mřížky na stromky, stínící, proti hmyzu, -balící-pletené, extrudované, uzenářské -průmyslové-ochranné, speciální, prokládací, ...