HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Výroba - pergoly - přístřešky pro auta - skříně - komody - postele s úložným prostorem - psací stoly - dětské pokoje - kuchyně - budky pro chovatele ptactva - kuchyně včetně vybavení. Chov Mníšků.

Výroba nábytku: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek stoly, židle, skříně -koupelnový nábytek -nábytek (dětský, vestavěné skříně, obývací stěny, ložnice, ...)

MOSS EXPORT IMPORT Dovoz, import, export, velkoobchod, prodej, dodávka: -konstrukční legovaná, legované oceli -korozivzdorné nerezové oceli (korozivzdorná nerezová) -od 2 do 500 mm -válcované, válcovaná, kované, kovaná -pružinové, nerezové a žáruvzdorné oceli (pružinová, žáruvzdorná) -nástrojové, ložiskové oceli (nástrojová, ...

Logotypy Grafické práce Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika SEO optimalizace webů pro vyhledávače Výroba - www stránky - webdesign Webhosting

Velkoobchod: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika značky Schwartzkopf, Vitality's, Revlon, Wella, Goldwell, Ewald, Indola, Selective Matuschka International, Londa, Gestil, Bellazi, Joanna-Viki -nábytek Bellazi -nůžky Solingen, Jaguar -vysoušeče Valera, Velecta -stříhací strojky Oster -kosmetika Revital Ryor, Queen Hellen, Medin ...

Prodej, maloobchod: -nábytek -válendy, dvoulůžka, patrové postele -sedací soupravy -dětské pokoje šatní skříně -kuchyně -kancelářský nábytek -kancelářské židle -shrnovací dveře -televizní stolky.

Truhlářství. Výroba, projekt, montáž: -zakázkový nábytek, výroba na zakázku, -kuchyně, jídelna, jídelny -pokoj, postele -pracovna, kancelář, -skříňový -kompletní vybavení interiérů.

Velkoobchod, prodej: -profesionální vlasová kosmetika -kadeřnické potřeby -fény, strojky, nůžky -servis, broušení -nábytek, zařízení, vybavení kadeřnických pedikérských a kosmetických salonů. -rozvoz zboží.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -nástroje, přístroje a držáky na řezání a tváření závitu -vrtáky do kovu, kamene, dřeva, plechu a skla -výhrubníky, výstružníky, záhlubníky, sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky -pilové kotouče, pásy a listy na dělení kovu, dřeva a plastu -kotoučové pily, listy, pásy -elektrické a pneumatické ruční ...

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

Prodej: -počítače, -notebooky -servery -monitory -projektory -tiskárny -skenery -klimatizace.

Prodej: -nábytek -dřevomateriál - masivní nábytek - ložnice, postele - obývací stěny.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Prodej, eshop: -kadeřnické potřeby. -vlasová kosmetika. -žehličky, kulmy, nůžky na vlasy.

Kosmetikarna je e-shop nabízející produkty na prodlužování řas (umělé řasy, lepidla na řasy, atd.), péče o řasy a obočí. Zboží na permanentní make up a to zejména kvalitní barvy na permanent. Dále je to kvalitní kosmetika (na vrásky a stárnoucí pleť).

Práce: -jeřábnické práce -stavební práce -montáž ocelových nebo železobetonových hal -práce na železničních koridorech -montáž výrobních technologií -práce při opravách výškových budov -montáž mostových jeřábů i jeřábových drah.

Servis a revize - tlaková zařízení.

Vybavení - interiéry - kuchyně - kancelářský nábytek - vybavení kanceláří - vybavení nemocnic - obývací stěny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně - kovový nábytek - vybavení bytů.

NOVÁ VZORKOVNA PODLAH A DVEŔÍ Odborná pokládka podlahových krytin EGGER, FLOORLINE, MARMOLEUM, CLASSEN, BALTERIO, vinylových podlah ALLURE, EUROVINYL, EXPONA, GERFLOR, TARKETT a další. Montáž a prodej interierových dveří a zárubní. Kompletní dodávka na klíč: -interiéry, kuchyňské linky -PVC, VINYL. Montáž, pokládka, prodej, ...

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Zakázková truhlářská výroba - dekorativní stojany - obaly - dárkové krabice na víno a vinné produkty.

Výroba: -výroba přepravních obalů (CASES).

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

E-shop: -tonery -cartridge -náplně pro laserové a inkoustové tiskárny.

Dovoz, distribuce: -brusné materiály: -brusné pásy, brusivo. -lepidla.