HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodej, servis, opravy, E-shop: - balicí vakuové komorové stroje - fólie do termoformovacích vakuových linek - vakuové sáčky - bezkomorové baličky - mřížkované sáčky a rukávy.

Výroba, projekce, montáž: -ocelové konstrukce a technologické celky. Služby: -ohybání plechů do síly 30 mm.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Strojní výroba: - ocelové konstrukce - kusové strojní díly - jednoúčelové, jednoduché stroje - soustružení klasicky, CNC soustruhy - frézování, broušení, vyvrtávání - svařování - dělení materiálu - plazma.

Výroba, kovovýroba, dodávka, prodej, montáž: - střešní a světlíkové systémy, obloukové a sedlové světlíky - RWA systémy. Projekční návrhy, výroba, komplexní dodávky: - ocelové konstrukce, fasády a střechy. Dodávka, montáž: - hliníkové, plastové a ocelové okna, dveře - vratové a protipožární systémy. Stavební zámečnictví. Projekce, ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce, e-shop: - vlasová kosmetika - potřeby pro kadeřnictví, kadeřnické pomůcky - nůžky - nábytek a vybavení kadeřnických salónů.

NAKLÁDÁNÍ S ODPADY provádí odvoz i likvidaci tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Provozujeme eshopy v ČR a SK, prodáváme regály a vybavení pro dílnu a sklad. Všeškerý sortiment máme na skladě, expedujeme ihned. Jsme na trhu od roku 1998. Regalset.cz - Regály nejvyšší kvality Czemag.cz - Vše pro dílnu a sklad. Doprava zdarma.

Prodej: - komínové systémy - stavební a technické tepelné izolace - diamantové stroje a nástroje Výroba: - speciální komínové izolace - potrubní pouzdra - spádové desky a klíny - izolace rovných střech - přesné řezání minerální vlny.

IKON, s.r.o. je společnost, která se zabývá projektováním, výrobou a montáží ocelových konstrukcí pro různé typy staveb. Má sídlo ve Frýdku-Místku a působí na českém i zahraničním trhu. IKON, s.r.o. má zkušený tým inženýrů, kteří jsou schopni zpracovat studie a návrhy staveb podle požadavků zákazníků. Nabízí komplexní služby od konceptu po ...

Prodej - stříkací technika - nátěrové laky na dřevo VERINLEGNO Výroba a prodej - brusivo na dřevo EKAMANT

Společnost Technomont Frýdek - Místek s.r.o. vznikla již v roce 1992 jako ryze česká firma orientovaná především na energetický, chemický a celulózový průmysl. Do našeho portfolia služeb patří především výroba ocelových konstrukcí, filtrů, odprašovacích a filtračních zařízení, tlakových a beztlakových nádrží, tepelných výměníků, komponentů pro ...

Společnost Go Power s.r.o. se specializuje na inovativní technologie, poradenství a ostatní služby v rámci odpadů. Služby: - marketingové analýzy, - zjištění informací v biotechnologickém segmentu. Navíc realizujeme montované stavby, které vynikají svou lehkostí.

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

E-shop: - nábytek - skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Činnost Martina Vaňka: - kontejnerová doprava - přeprava sypkých materiálů - odvoz a likvidace opdadu (stavební suť, beton, zemina) - pronájem kontejnerů

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Výroba, prodej, montáž, servis, rekonstrukce: - čistírny odpadních vod (ČOV) - čerpací stanice - zařízení pro odvodňování kalů - septiky, jímky, plastové nádrže - enzymy pro odstraňování organ. usazenin - těsnění - těsnící systémy - těsnící zátky, manžety - kluzné objímky, vymezovací objímky, distanční prvky - těsnicí kroužky, plošné ...

Internetový obchod, e-shop: - potřeby pro nehtovou modeláž - lak na nehty - UV gely na nehty - zdobení nehtů.

Prodej: papíru, kancelářských potřeb, školních potřeb, drogerie, hygieny, obalového materiálu, hygienického materiálů, občerstvení, kalendáře, diáře, PF karty, reklamní předměty, dárkové předměty, tisk