HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Společnost SOMAX TECH spol. s r.o. se specializuje na prodej veškerých technologií v oblasti skladování, rozvodu a výdeje kapalin - oleje, maziva, AdBlue, nafta, anti-freeze, barvy, vody, benzín a další chemické výrobky. Olejová a mazací technika: - čerpací technika (pro provozní tuky a kapaliny) - filtrační zařízení - manipulační ...

Naše společnost DI-ELCOM, s.r.o. se sídlem v Plzni se specializuje na prodej, montáž a poskytování servisu měřicí i regulační techniky či řídicích systémů. Projektujeme a instalujeme regulované pohony. - měřicí a regulační systémy - frekvenční měniče, rozběhové členy pro el.motory - řídicí systémy technologických procesů - zdroje, ...

Naše společnost VIKO Plzeň spol. s r.o. se zabývá prodejem výpočetní a zdravotnické techniky, stavebních materiálů, drátů a vodičů. Dále poskytujeme servis pro VT. Máme odborně vyškolený personál, který disponuje širokou škálou diagnostických a servisních prostředků. Především se zaměřujeme na opravy monitorů, spínaných zdrojů apod. Také ...

Prodej, e-shop - kancelářské potřeby - školní potřeby - popisovače - výtvarné potřeby. Logistický areál: - adresa: Lhota 82, Lhota u Stříbra.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové, nerezové svařence - schodiště - vrata, ploty, brány.

Prodej: -regály do skladů, archivů, dílen, obchodů -plastový program -policové regály, nerezové regály, paletové regály -kovový nábytek, městský mobiliář.

Dodávka: - vakuové balící stroje HILUTEC - vakuové balící linky - obaly (vakuové folie, sáčky, misky). Výhradní zastoupení společnosti HILUTEC pro Českou a Slovenskou republiku.

Dřevovýroba: - palety - atypické bedny, palety - dřevěné obaly. Prodej, e-shop: - palivové dřevo - dřevěné brikety.

Velkoobchod, dodávka: - liniové odvodňovací systémy, žlaby - nerezové odvodňovací systémy pro vnitřní, venkovní odvodnění - kompozitní mřížkové rošty - vsakování dešťové vody, odlučovače.

Dodávka, prodej, - audiovizuální a prezentační vybavení učeben, zasedacích místností - digitální učebny.

Prodej: - vše pro lakovny - práškové barvy -silikonové krytky, ucpávky, pásk - oleje - měřící přístroje Prodej, oprava, servis: - stříkacího zařízení ZEUS - technologie pro práškové lakovny

Maloobchod, e-shop: - kancelářská technika - laminátory, kalkulačky, sešívačky - počítačky bankovek, mincí - kotoučky do pokladen - výpočetní technika.

Společnost CREMER Bohemia s.r.o. je strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu krytů obráběcích center, zakrytování strojů, laserových výpalků a lehkých ocelových konstrukcí do 2t. Provádíme také obrábění a svařování kovů, vysekávaní plechů, frézování či ohýbání. Sídlo naší firmy naleznete na adrese Domažlická 200, Plzeň. Výroba, ...

Dodávka a prodej regálových technologií - regálové systémy - kovové regály - policové bezšroubové regály - paletové regály - dílenský nábytek do výrobních prostor a dílen.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - posuvné brány - křídlová vrata - schodiště.

Kovovýroba, strojní výroba: - ocelové konstrukce - výroba dílů.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - spotřební materiál

Výroba - patentovaný nástěnný systém - stěnové systémy - řešení na zeď - regály - háky - držáky kol - garážový nábytek.

Montáž, lepení: - bezpečnostní fólie - solární fólie - tepelně izolační fólie.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, cartridge, náplně do tiskáren.

Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - ložnice - koupelnový nábytek Dílna Dolní Lukavice 13.

Výhradní zastoupení diamantových nástrojů pro ČR. Diamantové řezné kotouče. Diamantové brusné kotouče. Diamantové segmenty, korunky + jejich renovace. Profesionální nářadí.

Velkoobchod s obalovými materiály s působností po celé ČR. Dodáváme kartony, sáčky, pytle, odpadní pytle, mikrotenové sáčky, lepicí pásky (i potištěné), vázací pásky, LDPE/HDPE folie, pěnové a bublinkové folie, stretch folie (i potištěné), výplňová tělíska, nalepovací obálky, tácky, kelímky, misky a jiné.