HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Konzultace a návrh instalace audiovizuální techniky.

Služby - správa sítí a IT - záruční a pozáruční opravy výpočetní techniky - monitoring klíčových systémů - monitoring serverů a pracovních stanic - bezúdržbové zálohovací systémy - renovovaný a alternativní spotřební materiál do tiskáren - platební automaty, terminály, kasy.

Revize vyhrazených technických zařízení - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů - revize tlakových a plynových zařízení - revize spalinových cest - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Pobočka Ústí nad Labem - adresa: Hrbovická 117/61, 400 01 Ústí nad Labem

Společnost SULO se zabývá výrobou a prodejem plastových odpadových nádob, košů a podzemních kontejnerů.

Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Autorizovaný servis monitorů, tiskáren a projektorů PANASONIC. Opravy: - nestandardních elektronických zařízení - CRT i LCD monitorů různých značek : k PC, Apple, bankomatům, speciál zařízením atd... - a čištění LCD a DLP projektorů - napájecích zdrojů do PC (AT, ATX), Apple, notebooků, bankomatů atd... - nestandardních ...

Internetový prodej automobilových a průmyslových maziv, autochemie a drobých autopotřeb - žárovek, akumulátorů apod.

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Výroba, projekce: - ocelové konstrukce. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Vybavení interiérů realizujeme od návrhu architekta až po dokončení. Zařizujeme na klíč například: - interiéry hotelů - restaurací - penzionů - obchodů - rodinných vil.

Prodej, e-shop - kancelářské židle - židle k psacímu stolu - psací stoly - výškově nastavitelné stoly - LED lampy.

Stavební činnost: - revitalizací bytových domů - rekonstrukce Kovovýroba: - ocelová zábradlí - schodiště - brány, ploty

Výroba, e-shop: - samostatné fólie do košů na pleny

Velkoobchod s nábytkem. - kancelářský - manažérský

Projekce, inženýring, montáž: - velkokapacitní zásobníky - potrubní rozvody - ocelové konstrukce

Jsme dovozcem a distributorem designového sedacího nábytku: židle, barové židle, křesla, stoly, stolové podnože a také stolové desky dýhované, masivní, lamino, skleněné a postforming. Nabízíme možnost atypické výroby dle návrhu a přání zákazníka. Součástí naší nabídky je zahradní nábytek (zahradní židle, zahradní stoly) vlastní značky, který je ...

Truhlářství, kovovýroba a lakovna. Výroba školních tabulí, vizuálně komunikačních prostředků, nábytku na míru a vybavení škol nábytkem: - tabule na stěnu - nástěnky - vitríny

Služby - revize regálů - elektronická evidence regálů - revize žebříků, schůdků, pásovních dopravníků - zátěžové zkoušky.

Dodávka: - výukové sytémy pro oblast elektroniky a elektrotechniky - vybavení pro elektrotechnické laboratoře - měřící, testovací zařízení pro zkoušení elektrických komponentů.

Pronájem prezentační techniky a konferenční služby, dodáváme techniku na kace, pronajímáme ozvučení, velkoplošnou projekci z projektoru, obrazovky na stojanu, výpočetní techniku, osvětlení, tlumočnickou a průvodcovskou techniku, výstavní panely na postery, konferenční mobiliář.

Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Služby: - montážní práce kuchyňského, bytového a kancelářského nábytku, montáže stínící techniky.