HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Dodávka, poradenství, revize: -ochranné pracovní pomůcky. Výroba: -mobilní technologické kontejnery pro přenos telekomunikačního a datového signálu. -zakázková výroba ocelové konstrukce, kovovýroba. Služby: -údržba BTS.

-dodávka a montáž geomříží -zpevňování svahů a podloží Prodej, dodávka a montáž: -plastová okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -hliníková okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -zimní zahrady -verandy -zasklívání balkonů -markýzy -rolety -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu

Výroba a montáž: - interiérového zařízení, - kuchyňských linek, - vestavěných skříní, - kancelářského nábytku, - nábytku na zakázku.

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

Výroba: - vlasová vlákna a prameny - vlasové vzorníky pro kadeřníky, vizážisty a prodejny.

Stavební a projekční činnosti v oboru „pozemní stavby“. - dodávky a montáže plastových, dřevěných (EURO) a hliníkových oken - revitalizace a rekonstrukce panelových, bytových i rodinných domů - hliníkové a ocelové konstrukce.

Skartovací stroje HSM Počítače a příslušenství Instalace, servis, poradenství Spotřební materiál

Výroba spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů, IT produktů a klimatizačních jednotek. Výroba a prodej: - spotřební elektronika (LCD/LED/plazmové TV, televizory s 3D technologií LG CINEMA 3D, domácí kina, Blu-ray přehrávače, audio/video) - mobilní komunikace (chytré telefony z rodiny Optimus – Optimus Black, Optimus 2X, ...

Firma TONERA spol. s r.o. byla založena v únoru 1992. Specializujeme se na prodej a renovaci tonerů. Vlastníme také e-shop. Dodávky spotřebního materiálu pro: - počítačové tiskárny - faxy - kopírovací stroje všech značek i těch nejneobvyklejších typů. - tonery - inkoustové náplně - cartridge - plnicí soupravy - litráž ...

Zakázková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytek na míru, výroba a montáž kuchyní, postelí, skříní, schodiště. Truhlářské práce, zakázková truhlářská výroba. Truhlářství, výroba nábytku na míru, montáž kuchyně, kuchyňské linky. Poradíme vám, jak účelně využít prostor, který máte k dispozici a zaměření a vytvoření grafického ...

Prodej, výkup i výroba všech druhů palet. Firma obchoduje s paletami: - Euro palety - standardní - atypické - plastové.

Výroba : - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - předsíně

Prodejna nábytku - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - bytové doplňky - skříně - postele - ložnice.

Naše firma Vám nabízí nový Eco – trend, kterým se stávají krabičky z cukrové třtiny, bio plastů, palmových listů. Pro spotřebitele představují styl – eleganci – lehkost a při tom pevnost a stabilitu.

Správa počítačových sítí, prodej hardwaru a softwaru, servis. Nabízíme webhostingové služby, návrhy a realizace počítačových sítí, IT outsourcing, poradenství v oblasti informačních technologií pro soukromníky, firmy školy a vzdálená podpora.

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů

E-shop: - počítačové příslušenství - kabely a konektory - tiskárny a příslušenství - satelitní technika - software

Finský nábytek: - kompletní sortiment bytového nábytku.

Prodej: - malířské potřeby - nanášecí stroje - brusné papíry a kotouče - štěrkové tmely

Agentura CEZAA s. r. o.: - produkční a technické zajištění společenských akcí, soukromých i firemních večírku, školení, oslav. - zajištění sportovních i dětských dnů. - realizace a zajištění promo akcí. - zajištění ozvučení, osvětlení, projekce, podia, nábytku, programů, umělců, kompletní výzdoby i stavby a výroby dekorací. - ...

Prodej a eshop s počítači, sítí, zabezpečením, PC komponenty, hardware, foto, video, hrami a elektro.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kancelářský nábytek - podlahy - okna - dveře.

Prodej - světelné zdroje Servis - výpočetní technika - notebooky Tvorba - www stránky - webhosting

Služby: - IT a telekomunikace - SW aplikace - komplexní projekty na klíč - silnoproudé aplikace - marketing a DTP - eShop

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím