HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Dodávka, prodej - nábytek značek BJÖRKNAS a BOKNÄS - knihovny, vitríny - sedací nábytek, stoly - kancelářský nábytek. Vzorková prodejna: Rybná 23, Praha 1

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Poradenství k podnikovým informačním systémům.

Smaltované nádrže VÍTKOVICE - zvýšení objemu stávajících - dodání celých provozních souborů skladů TH z demontovaných a repasovaných nádrží - demontáž a zpětná montáž v nové lokalitě - revize - opravy - přetmelení Dodávka - posklizňové linky - kompletní technologie včetně sušení a čeištění zrnin - ...

Instalace audiovizuální techniky, opravy audiovizuální techniky, Řešení technických problémů on-line, prodej projektorů, lamp, projekčních pláten, interaktivních tabulí, řídících systémů, ozvučení, LCD displejů

Pytlík, spol. s r.o. je výrobce a dodavatel pytlů i obalových materiálů. Nabídka: - pytle LDPE a HDPE - pytle se zatahováním - fólie LDPE - fólie HDPE - hadice a Polohadice LDPE - hadice a Polohadice HDPE - sáčky do košů LDPE.

Společnost se nově zabývá výrobou lehkých ocelových konstrukcí včetně montáží. V roce 2014 se začala věnovat též stavebním konstrukcím dočasného a nebo trvalého charakteru, pro potřeby v zemědělství a sportovním odvětví, kde jejich předností je nízká hmotnost, jednoduchá a rychlá montáž.

Kompletní správa výpočetní techniky a internetu včetně bezdrátových sítí.

Zakázková výroba - schody - schodiště - zábradlí

Dodávka - zabezpečovací systémy pro zabezpečení budov a domácností JABLOTRON, PARADOX Dodávka - pokladní terminály Tvorba - databázové systémy - software pro zpracování dat Prodej - software Realizace a správa - počítačové sítě

Prodej - kancelářská technika Servis - kopírovací stroje CANON - kancelářská technika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -vybavení firem

Projekce a výroba atypických interiérů. Výrobky stavebního truhlářství: - dveře - obložky dveří - dělící příčky - okna

Prodej: - CD a DVD média - flash paměti - foto a video - GPS produkty - grafické karty - herní konzole - herní ovladače - chladiče

Servis - výpočetní technika Výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě Školení - práce na počítači

Činnost: - balení, kompletace, etiketování výrobků - zpracování účetnictví Dodávka: - ochranné pracovní pomůcky - obalový materiál.

Konzultační a auditní činnost, správa dokumentů a datových souborů. Dovoz - biometrický nebo také viditelný digitální podpis - bezpečné elektronické podepisování.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu - vsakovací systémy - čističky odpadních vod pro rodinné domy.

Výroba: - luxusní papírové tašky - papírové obaly a krabičky.

Správa počítačové sítě - návrh a implementace počítačových sítí - vzdálená správa počítačových sítí - vývoj drobných aplikací a tvorba webových stránek - prodej hardwaru, softwaru a kancelářské techniky.

Internetový prodej, e-shop: -ekodrogerie -přírodní kosmetika -hygienické potřeby -ekologické láhve -tašky a sáčky -nádobí -nádoby a obaly -koše a pytle na odpad -kancelářské potřeby

Maloobchod, prodej, montáž, instalace: -telekomunikace -kancelářská technika -kamerové systémy

E-shop - fasádní a interiérové barvy, laky, nátěry, spreje - ředidla, tmely - brusivo.

Služby: -řešení ochrany konstrukce při extrémních zatíženích -výpočet tlakové odolnosti nádrží a zásobníků -proti-výbuchová ochrana -pevnostní výpočty

Prodej - tonery a jiný spotřební materiál pro počítačové tiskárny - renovace a servis kopírek a tiskáren.

Výhradní dovozce výrobků Zalman Tech, 3R System, Soundgraph: - pc zdroje - systémy domácího kina - TNN systémy - systém vodního chlazení - ventilátory - držáky - regulátory - konektory - počítačové skříně.