HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby..

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Výroba nádrží pro farmaceutický průmysl - ocelové konstrukce.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Bazar - elektronika - telekomunikační a výpočetní technika.

Internetový obchod AZvlasy.cz se specializuje na prodej profesionálních elektrospotřebičů pro kadeřnické účely a na příslušenství k vlasovému sortimentu.

Servis kancelářské a výpočetní techniky.

Servis počítačů, sítí a výpočetní techniky.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Prodej, přestavby, opravy - výpočetní technika - počítače, notebooky - software

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -papírové zboží -drogerie -pytle a sáčky

Výroba a montáž ocelových konstrukcí a zábradlí.

Výroba a instalace odpadových kontejnerů, kanystrů, popelníků a košů.

Opravy iPhone mobilů, tabletů a Mac počítačů.

Třídící a kontrolní práce, správa vozového parku a prodej spotřebních materiálů (brusiv).

Dovoz a servis výpočetní a kancelářské techniky do firem i domácností.