HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, e-shop: - profesionální produkty na gelové nehty

Zámečnické práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dílce -zábradlí -ocelové konstrukce

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Zakázková výroba - kuchyně - vestavné skříně - schody - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - obývací stěny - postele - zahradní domky, pergoly Řemesla, služby, opravy - truhlářské práce - restaurátorské práce - podlahářské práce

Výroba - speciální nábytek pro zdravotnictví - speciální nábytek pro kosmetické a pedikérské salony - speciální nábytek pro školy a odborná učiliště - zdravotnická technika - zdravotnické potřeby.

Prodej: - obalový materiál - sáčky, fólie, pytle - párty program, brčka, nádobí - Alu nádobí, krabice na dorty, pizzu - papírové ručníky, mýdla, toaletní papír

Výroba, montáž, kontrola, nastavování: - osobní počítače.

Truhlářství na míru. Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku.

Truhlářství. Výroba - kuchyňský nábytek - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Prodej, e-shop, bazar, oprava, servis, pronájem: - kancelářská technika Provozovna Praha: V Olšinách 2300/75 100 00 Praha 10

Prodej: - ekologický hasící smáčivý gel FIRESORB Prodej: - oleje - maziva

Firma Korbel se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a veškerého nábytku. Výroba nábytku na klíč: - skříně z masivu, vestavěné skříně, nábytek do kanceláře, pracovny, dětského pokoje, ložnice.

Maloobchod, prodej, e-shop: -řezací plotry

Výroba: -truhlářská Výroba a prodej dřevěných palet Dřevěné europalety Dřevěné palety standard Atypické dřevěné palety

Prodáváme plastové výrobky pro sklad, dílnu a domácnost: - plastové skříně - regály - kufry na nářadí - krabice - různé zásobníky pro skladování. Dodáváme též plasty pro domácnost a drátěné regálové systémy.

Výroba a dodávka: - schodiště samonostná, prostorová, točitá - zábradlí - schodišťové konstrukce

Dodáváme řezné kapaliny a emulze, řezné, tvářecí a mazací oleje. To vše včetně kompletního servisu na míru. Dále nabízíme LOC-LINE flexi dílce a filtrační textílie pro veškeré filtrace obráběcích strojů a brusek.

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -počítače -výpočetní technika

Prodej strojků OSTER Professional na vlasy pro kadeřníky, chovatele, veterináře nebo pro psí salony. Služby: - kompletní servis stříhacích strojků - broušení nůžek a nožů ke všem strojkům - kurzy stříhání psů.

Výroba, montáž - kovové ploty, schodiště, zábradlí, schody - ocelové konstrukce Řemesla, služby - zámečnické práce - sádrokartonářské práce

Kompletní paletový servis. Nabídka výkupu, oprav a výměn palet.