HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

TENAMIKOV HB s.r.o. se zaměřuje na povrchovou úpravu kovů a výrobu ocelových konstrukcí.

Adamec servis s.r.o. se zaměřuje na obrábění, výrobu ocelových konstrukcí a opravy stavebních strojů.

mbcomp IT s.r.o. se zaměřuje na IT poradenství, servis a správu počítačových sítí a prodej výpočetní techniky.

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

AMT SERVIS s.r.o. se zaměřuje na výrobu kontejnerových nosičů na nákladní automobily a nákladních kontejnerů pro různé druhy háků.

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Internetový obchod s nábytkem. Nabízíme: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -pracovny -jídelny -předsíně a další bytové doplňky -hračky -sport.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -hardware, software -telekomunikační technika. -servis výpočetní techniky -videopráce Fotografické stužby.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny, kopírky - software - mobilní telefony, digitální fotoaparáty Připojení k internetu

Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Prodej, servis, poradenství: -prodej veškeré výpočetní techniky - počítačů, notebooků, serveru, periferií, síťových prvků, softwaru, spotřebního materiálu atd. -záruční a pozáruční servis výpočetní techniky - mimo jiné jsme servisním střediskem PC Lynx, -návrh, řešení, realizace a správa počítačových sítí a systémů.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Výroba: zakázková výroba - nábytek - interiéry - obývací pokoje - ložnice - komerční prostory - interiérové dveře - dětské pokoje - šatny Komplexní vybavení Vzorková prodejna: Komenského 5/119 tel./fax: 566 521 771, 736 484 768 Veletržní 50 170 00 Praha 7 tel: 736 484 767

Služby: -servis výpočetní a kancelářské techniky.

Kamenná prodejna, sídlo Praha. Poskytování: -software -poradenství v oblasti hardware a software. Eshop: -počítače -bluetooth zařízení -čtečky čárových kódů -datová média -digitální foto a video -igitální vysílání -doplňky k PC -grafické karty -GSM -kabely pro PC -mechaniky -monitory -MP3 -Multimedia -navigační ...

Prodej: -výpočetní technika -sítě, telekomunikace, elektronika, multimédia.

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky. -barevné digitální systémy -digitální systémy -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje -notebooky -faxy -malé multifunkční laserové zařízení, které může obsahovat kopírku, fax, tiskárnu a skener v jednom -psací stroje -skartovačky, skartovačka -řezačky, řezačka -vazby.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Prodej značkové spotřební elektroniky, elektrospotřebičů a výpočetní techniky: - vestavné spotřebiče - TV, audio, video - foto - kancelářská technika - počítače.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.