HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba: - přívěsy, mobilní buňky - kontejnery - obytné, skladové. Nákladní doprava, autodoprava.

Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis: -kopírovací stroje SHARP -inkoustové tiskárny CANON -laserové tiskárny HEWLETT PACKARD (HP) -prodej, rozvoz spotřebního materiálu do různých typů tiskáren a jiné kancelářské techniky. Kontultační a poradenská činnost.

Prodej, maloobchod, opravy, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika.

Zakázková výroba dřevěný nábytek vysoká kvalita: -výroba a dodávka nábytku různé provedení z většiny existujího materiálu na bázi dřeva -dodávané výrobky jsou domácí výroba -montáž prováděna vlastními zaměstnanci -používání materiálu jako masivní dřevo(jakéhokoliv druhu), velkoplošné materiály (MDF, PDP, DTD, ...) povrchově upravené ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - nábytek (stoly, židle, skřínky, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště

zámečnické práce, výroba, montáž ocelových konstrukcí

přerušeno od 29.02.2016 do 31.12.2021. Maloobchod, velkoobchod: -akryláty, spreje MOTIP -průmyslové akryláty -míchání metalíz -plniče, stěrkové tmely -antikorozní materiály -fasádní směsi a barvy dle přání -barvy na střechy a okna -barvy ředitelné vodou -lepidla LOCTITE, TEROSON -brusiva SIA -respirátory firmy 3M**. Míchárna barev ...

Prodej a výroba: -sudy, soudky -bednářské zboží.

Výroba: -plastové obaly z polyetylenu od 100 ml do 2 litrů včetně uzávěrů a potisku -obaly pro autokosmetiku a chemickou výrobu, včetně uzávěru a potisku.

Prodej: -školní nábytek -dřevěné hračky -výrobky ze dřeva dle zadání zákazníka -vysoká kvalita - odpovídající harmonizovaným českým normám platným v EU -povrchová úprava - nezávadné vodou ředitelné barvy.

Výroba a prodej: -plastové folie -stavebnictví, brašnářství, nábytkový, automobilový průmysl -maximální šířka 1050 mm, tloušťka od 0, 4-5 mm -hydroizolace Recyklování plastů, recyklace. -tvaru průmyslového odpadu. Prodej regranulátů: -PE, PP, PS ABS, PVC. Poradenská a konsultační činnost Rotomoulding(rotační tváření).

Výroba: -plastové polotovary -rotační spékání (sudy, barely) -extruze -hydroizolační folie -plastové desky -vytlačování lehčených desek a pásů -vakuové tváření -rotační spékání -vyfukování -štípání -sekání a mletí PE.

Distribuce jedlých olejů. Výroba technických maziv, separačních kapalin a čisticích prostředků Sběr, likvidace, recyklace: -použité potravinářské oleje a tuky (se zajištěním svozu a nádob).

Velkoobchod, výroba: -masivní nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -kuchyňské linky -matrace -sedací soupravy -jídelní nábytek -konferenční, televizní stoly -kancelářské židle -zakázková výroba

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -kovový nábytek -zahradní kovový nábytek -nerezová zařízení pro gastronomii -nerezové klece -kovový nábytek (barové židle, šatní skříně, nerezové stoly, nerezové regály). Povrchová úprava, práškové lakování: -Komaxit -Pranal -Europolveri. Tryskání-pískování. Řezání plazmou, nebo též pálení plazmou ...

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací stěny -schodiště -pergoly -nábytek ad.

TOPSET-OKENNÍ PARAPETY nabízí řešení v oblasti okenních parapetů a postformovaných polotovarů, zakázkový postforming a výrobu interiérových prvků. TOPSTEP-SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM nabízí řešení v oblasti nových a renovací starých schodišť (schodové elementy, zábradlí, příslušenství) a samonosná schodiště. TOPWET-STŘEŠNÍ PRVKY nabízí řešení v ...

Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize. Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - software - spotřební materiál - internetové připojení.

Obrábění: - dělení materiálů - soustružení - frézování - obrážení - broušení na kulato - vrtání na horizontálních vyvrtávačkách - strojní obrábění - soustruhy - frézy - brusky BUB Zámečnická výroba: (včetně povrchových úprav-lakování a pískování) - konstrukce - nádrže i tlakové - výměníky - díly pro zvedací ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -nábytkové kování -barvy, laky, mořidla, lazury -stavební kování -brusné pásy, lepidla, lepidlo, vruty, nábytkové úchytky -lepidla, tmely.

Výroba: -dveře -okna -nábytek na zakázku -bytové doplňky -obklady. Montáž podlah. Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu a lamina: -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kancelářský -kuchyně -postele -skříně -police, poličky. Privat:Tyršova 731 Nové Město n. M.

Truhlářské práce Výroba - nábytek z masivu Výroba - okna - dveře Výroba - schody Obkladačské práce

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zámečnictví. Kovovýroba. Konstrukční prvky. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště - zábradlí - brány - zakázková - sériová.