HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Služby: -servis výpočetní a kancelářské techniky.

Kamenná prodejna, sídlo Praha. Poskytování: -software -poradenství v oblasti hardware a software. Eshop: -počítače -bluetooth zařízení -čtečky čárových kódů -datová média -digitální foto a video -igitální vysílání -doplňky k PC -grafické karty -GSM -kabely pro PC -mechaniky -monitory -MP3 -Multimedia -navigační ...

Prodej: -výpočetní technika -sítě, telekomunikace, elektronika, multimédia.

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky. -barevné digitální systémy -digitální systémy -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje -notebooky -faxy -malé multifunkční laserové zařízení, které může obsahovat kopírku, fax, tiskárnu a skener v jednom -psací stroje -skartovačky, skartovačka -řezačky, řezačka -vazby.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Prodej značkové spotřební elektroniky, elektrospotřebičů a výpočetní techniky: - vestavné spotřebiče - TV, audio, video - foto - kancelářská technika - počítače.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Prodej: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny a multifunkční stroje -skartovací stroje HSM -velkoobjemové kopírování -veškerý kancelářský sortiment. Služby: -servisní služby přímo u zákazníků -prodej kancelářských potřeb -půjčovna - kopírovací stroje krátkodobě i dlouhodobě -leasing, splátky a pronájem kopírovací techniky

Maloobchodní prodej, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty -repasovaná výpočetní technika.

Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

AJ Kompresory s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a montáž kompresorů, revize chladících a tlakových zařízení.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Radek Pátek se zaměřuje na opravy počítačů, notebooků, rekordéru, televizí a další elektroniky.

Servis a prodej výpočetní techniky: - servis výpočetní techniky, včetně opravy u zákazníka - dodávky, instalace a konfigurace výpočetní techniky dle požadavků zákazníka - dodávky SW, multilicence - administrace počítačových sítí

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.

Středisko ochrany rostlin: -tel:566622432. Velkoobchodní prodej: -průmyslová hnojiva, hnojivo -pevná, kapalná -vápenaté hmoty (dolomitický vápenec) -agrochemikálie. Poradenství v ochraně a výživě rostlin. Aplikace: -průmyslová hnojiva, vápence -kejda. Služby: -ochrana rostlin -aplikace pesticidů -rozmetání chlévské mrvy ...