HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Stolařství. Výroba, montáže: - interiérový bytový nábytek: - kancelářský nábytek - vstupní a interiérové dveře - dřevěná schodiště. Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Služby: - grafické návrhy a cenová kalkulace.

MORAVIA CANS je předním evropským výrobcem aerosolových nádobek.

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba strojů a zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Obráběčství

Prodej - náhradní díly - autodoplňky Autoservis, motoservis ( motorky, čtyřkolky) - čištění interiéru i exteriéru - zajištění STK - zajištění přepisu vozidla Prodej - oleje - maziva Pneuservis - osobní, dodávky - prodej pneu - přezutí, vyvážení

Výroba, prodej, e-shop: - polyetylenové obalové fólie - parotěsná fólie - bublinková fólie - stretch fólie - lepící pásky - pytle, sáčky - překrývací plachty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Prodej kovového nábytku. Šatní skříňky do škol, šatní skříňky do průmyslu, dílenský nábytek, kancelářský nábytek, zdravotnický nábytek. Hlavní zaměření je prodej školních skříněk s grafickým motivem.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod, internetový obchod nábytku: Rustikální nábytek (nábytku): -boxy -komody -jídelní a rohové sety. Moderní nábytek: -psací stoly -ložnice, postele -stoly -židle -vitríny -skříně -obývací stěny -televizní a počítačové stoly -dětské a studentské ...

Výroba, velkoprodej: -mechanické bezfreonové rozprašovače jednočinné: -běžná kosmetika: -laky na vlasy, dezodoranty, osvěžovače vzduchu -drogistické zboží: -postřiky, pesticidy, prostředky pro čištění skel, antistatické prostředky -autokosmetika: -prostředky proti rosení skel, leštící prostředky, rozmrazovače.

Výroba a prodej demižonů. Demižony v plastovém obalu, holé, opletené přírodním materiálem.

Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítače PC**. Montáž, instalace: -malé ústředny a faxy. Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Výroba, velkoobchod: - dortové krabice - košíčky na muffiny, cukrářské košíčky - pečící papír, balící papír - papírové a hliníkové formy na pečení - dortové podložky, dortové krajky

Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Rekvalifikace, kurzy, vzdělávání. Pro obory: kosmetika - kosmetické služby, manikúra - manikérka a nehtová designérka, pedikúra vč. nehtové modeláže. Kurzy Vizážistika a barvy, Základy líčení, Sebelíčení, Svatební líčení, Bodypainting, Barvy a barvová typologie. Kurz formování obočí, barvení řas a obočí. Kurzy Depilace teplým voskem, ...

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Realitní kancelář - pronájem, prodej nemovitostí

Zámečnické práce-výroba z nerezi. Svařování oceli i nerezu se státní zkouškou-EEN certifikát. Svařování TIG. Ohýbání trubek. Revize: - tlakových nádob stabilních skupiny A, B, - parních a kapalinových kotlů 3. a 4. třídy.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.