AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Provozování: -vodovody, kanalizace a čistírny odpadních vod v okrese Svitavy. Dodávka: -pitná voda. Člen koncernu Energie AG Oberösterreich.

VIPSTONE.CZ - kamenné obklady pro váš dům, byt nebo kancelář. Provozujeme internetový obchod s rozsáhlou nabídkou kamenných obkladů z betonu, sádry nebo keramzitu. Nabízíme také obklady z přírodního kamene. Spolupracujeme s výrobci Stegu, Incana, Vaspo, Luminta, Magicrete, Wallstone, Wildstone a Cerrad. Nabízíme objemové slevy ke každému nákupu a ...

Prodej, maloobchod: -uhelná paliva hnědá kostka hnědý ořech kostkoořech brikety černouhelné kaly černé uhlí koks.

Pila. Prodej: -90% řezivo pro stavební účely -stavební smrk (kapované) -hraněné řezivo -impregnace řeziva máčecí technologií -těžební práce a přibližování dřeva -doprava dřeva -truhlářské smrk, borovice, modřín, dub, olše. Výkup: -kulatina jehličnatá – smrk, borovice v třídě A, B, C, v omezené míře D.

Výroba: - technické netkané textilie - vpichované a termicky pojené - materiály pro stavebnictví, geotextilie a zahradní textilie - netkané textile pro průmyslovou filtraci - vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační media - izolační textilie pro automobilový průmysl - nábytkářská a čalounická rouna

Slévárna litiny s lupínkovým grafitem (šedá litina) v rozsahu GG 15 až GG 25. Výroba odlitků pro strojírenský a elektrotechnický průmysl, ozdobná litina, aj. Sériová i ruční výroba odlitků.

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Stavba nízkoenergetických RD na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, domů. Malby-nátěry-malířské a natěračské práce, montáže sádrokartónu, pokládka plovoucích podlah-podlahářské práce, poradenství. Prodej barev, laků, průmyslových nátěrových hmot: -provozovna Odry, Skřivánčí 24, tel.: 731 504 459 -provozovna Fulnek, Fučíkova ...

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné materiály pro vaši střechu, pak je pro vás správnou volbou firma JH STAVEBNÍ MATERIÁLY s.r.o. s prodejnou v Brně. Nabízíme vám široký sortiment okapových systémů, plechů, střešních krytin, izolačních panelů a dalších doplňků pro vaši střechu. Ať už potřebujete okapový systém pozinkovaný, titanzinkový, ...

Šití, zakázková výroba: -pracovní oděvy a obuv, galanterie -pracovní obuv -OPP -zástěry pracovní -oděvy pro volný čas -ochrana hlavy, sluchu a dýchadel -protipořezové oblečení -autoplachty.

Pražská plynárenská a.s. je jedním z dominantních dodavatelů energie v České republice. Specializuje se na dodávky plynu, elektřiny a komplexních energetických řešení. Co je výjimečné, firma nabízí dodávky plynu až o 44% pod vládním stropem, což je významná konkurenční výhoda. Toto umožňuje zákazníkům ušetřit značné náklady na energie. Firma je ...

Obchodně informační středisko.. ZMĚNA UMÍSTĚNÍ ZÁKAZNICKÉHO CENTRA JUNGMANNOVA 31, PRAHA 1 Od 17. 7. 2023 je dočasně přemístěno z ul. Jungmannova do ul. Národní 38 (1. patro, 2 min chůze, viz mapka). Praha 1 Otevírací doba pro přepážky a pokladnu: PO 8:30-18:00 ÚT 8:30-16:00 ST 8:30-18:00 ČT ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -interiérové silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -míchání barev. Firma MISTRAL PLUS s.r.o. se převážně specializuje na prodej a míchání nátěrových hmot ve stavebnictví značky VIP ITALY, na jejichž ...

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

STAPPA mix Brno, spol. s r.o. provozuje betonárku se zaměřením na prodej betonu, betonové směsí, písku a kamene s možností zajištění dopravy.

Online obchod: -obklady keramické, fasádní, dlažby tuzemské RAKO -plastové a kovové profily DURAL pro dlažby, obklady, podlahy a koberce -lepící, spárovací hmoty -tmely silikonové a akrylové -PU pěny -fasádní a interiérové barvy TOLLENS, míchací zařízení pro více než 3000 odstínů na počkání, akrylát, silikát, syntetika ...

CNC výroba přesných kovových dílů i plastových dílů. Vývoj a tvorba 3D modelů a výkresové dokumentace. Výroba, montáž sestav a celků. Obrábění hliníkových slitin, konstrukčních ocelí, nerezových ocelí, barevných kovů a plastů. V rámci výroby zajišťujeme i montáž sestav a celků jakéhokoliv charakteru.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Velkoobchodní prodej: - hutní materiál - plechy - tabule, svitky - trubky - svařované, bezešvé - kruhové tyče - profily válcovanné za tepla - tenkostěnné profily otevřené, uzavřené.

Komplexní dodávka a montáž: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení - technologická montáž (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice). Speciální autodoprava. Kompletace kioskových trafostanic. Opravy a likvidace: - distribuční transformátory.