Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Činnost: - mezinárodní nákladní doprava, přeprava zboží. Nákup, prodej: - biomasa - drcené plasty.

Prodej, eshop, montáž, distribuce: -automatické kotle na dřevěné pelety -kamna, krby na pelety -hořáky na pelety -ekologické kotle na spalování dřeva -kotle -dřevěné pelety.

Pila, pilařská výroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - krovy - palivové dřevo, dříví

Služby: - zalesňování - zakládání a ochrana lesa - lesní školka - přibližování a prodej dřeva - výkup dříví

Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu, briket – volně ložených i pytlovaných, dále prodej štěrku, písku a kamení. Osobní kontrola zákazníka při nakládce uhlí a kontrola hmotnosti na cejchované váze je u nás samozřejmostí. další služby – skládání uhlí, pronájem kontejnerů, autodopravu a půjčovnu vozíku.

Prodej kvalitních surovin jako je hnědé a černé uhlí (i balené), koks, brikety, kamenivo, štěrk a písek Pronájem kontejneru – suťového i velkoobjemového, zapůjčení vozíku a nářadí i autodopravu.

Prodej : - Černé uhlí - Hnědé uhlí - Český koks - Německé brikety - Černouhelný prach - Štěrky, písky, kamení - Pytlované uhlí, koks a brikety Další služby: - Skládání uhlí - Autodoprava - Autopůjčovna

Prodej uhlí a písku: - písky na omítky a beton - veškerý sortiment paliv (uhlí, brikety, dřevo, koks). - doprava sypkých hmot Dodávky, montáže, opravy: - automatické hnědouhelné kotle Ekoefekt, Varimatik

Dodávka - stroje a investiční celky - pracovní plošiny - mobilní technika - tuhá paliva.

Činnost - výroba elektrické energie metodou zplyňování dřevní štěpky - sběr, zpracování a prodej biomasy Provozovna ECK - Energo Centrum Kozomín - adresa: Kozomín 201, 277 45 Kozomín.

Prodej: - ekopaliva - brikety - dřevěné pelety - alternativní pelety - krbové dřevo - kotle - kamna Firma se nachází v areálu bývalých skláren Bohemia.

Prodej: - palivové dřevo. Lesnická činnost: - těžba, přibližování dřeva - pěstební práce.

Nákup, prodej a výroba palet, paletových vík a palivového dřeva..

Firma PALIVOVÉ A KRBOVÉ DŘEVO - Pavel Neugebauer se zaměřuje na výrobu, prodej a dovoz palivového dříví. Poskytujeme také služby v oblasti lesnictví včetně výkupu lesních pozemků. Výroba, prodej - palivové dříví - krbové dřevo. Lesnická činnost: - těžba, přibližování dřevní hmoty - manipulace se dřevem - rizikové kácení stromů - ...

Výroba, prodej: -řezané štípané palivové dříví. Práce, služby: -rizikové kácení stromů -údržba zeleně - parky, zahrady. Autodoprava, doprava, přeprava: -rozvoz dřeva.

Likvidace autovraků. Prodej náhradních dílů z autovraků. Výkup železa a barevných kovů za hotové. Prodej štípaného palivového dřeva.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - údržba zeleně - sečení trávy - kácení stromů - likvidaci náletových dřevin.

Společnost Lesy Horňácko, s.r.o. poskytuje komplexní lesnické služby. Věnujeme se pěstební činnosti i samotné těžbě dříví. Provádíme také revitalizace a údržbu zeleně měst, obcí a v zámeckých parcích, dále údržbu elektrovodů spočívající v odstranění či okleštění stromoví v ochranném pásmu elektrického vedení. Zabýváme se také výrobou, prodejem a ...

Činnost: - lesnické služby, práce - těžba dřeva - pěstební činnost - výkup dřevní hmoty. Prodej: - palivové dřevo, dříví

Prodej, import, export - tuhá paliva - štípané palivové dřevo - hnědé uhlí, černé uhlí, brikety, koks - bio palivo, dřevěné pelety - polypropylénové vaky, pytle, tkaniny.

Firma Vojtěch Machula-GreenPellets se zabývá prodejem biopaliv vyrobených z obnovitelných zdrojů, zejména z dřevního odpadu. Nabízíme dřevěné pelety, dřevěné brikety, tvrdé palivové dřevo a ekologické podpalovače. Samozřejmostí je možnost dopravy a složení zakoupeného zboží k zákazníkovi. Naše nabídka, prodej, doprava: - dřevěné pelety ...