Biopaliva jsou produkty získané úpravou biomasy, k dostání jako tuhá biopaliva ve formě polen, briket, palet a pilin, plynná biopaliva vznikající v bioplynových stanicích nebo kapalná biopaliva, která se používají v dopravě jako bionafta nebo bioethanol.

Velkoobchod certifikovaných pelet. Nabízím různé druhy jakostných pelet (dřevené pelety), kvality paliva podle standardů DINplus, DIN 51731, DIN EN A2, DIN EN A1, DIN EN A2. DIN EN B.(6 a 8 mm, 15 kg, big-bag).

Prodej, výroba: -dubové řezivo, buk, jasan -dřevo (dubové, dub*) - polotovary pro truhláře: -nášlapy -obložky -palubky -prahy -soustružené prvky -schody -schodnice, podschodnice, spárovky, podlahy. Zakázkové truhlářství, výroba: -schody, schodiště -samonosné -obložkové -zábradlí -výplně do zábradlí ...

Prodej: -černé, hnědé uhlí. -koks. -palivové dřevo. -brikety.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

Výroba, prodej a distribuce biomasy. Dřevošrot, a.s. je společnost zabývající se výrobou biomasy a organizací celého zásobovacího řetězce biomasy pro energetické využití.

Výroba, prodej: - dřevěné ekologické brikety RUF

Výroba: - dřevní peletky Výkup pilin a biomasy

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Prodej, montáž: - krby - komíny - příslušenství ke krbům - biopalivo.

Likvidace dřevní hmoty biomasy, dřeviště vyroba pelet. Broušení: - pily, řetězy, nože, vrtáky. Montáž: - žaluzie, lamelové dveře.

- výroba a zpracování paliv a maziv - výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků klasifikovaných jako výbušné, oxidující, extrémně hořlavé, vysoce hořlavé, hořlavé, vysoce toxické, toxické, karcinogenní, mutagenní, toxické pro reprodukci, nebezpečné pro životní prostředí, zdraví škodlivé, žíravé, dráždivé, senzibilizující prodej ...

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.

Nejlevnější uhlí v České republice! Velkobchod a maloobchod s palivy. Nabízíme antracit, černé uhlí, uhlí pro kováře, nauhličovadla, s dopravou kamionem v rámci celé ČR. Dále prodáváme balené uhelné brikety a uhlí.

Prodej: - biopalivo - obilniny - olejniny - oleje - šroty.

Výroba: - perspektivní ekologické biopaliva - dřevní peletky.

Těžba a dodávka dřeva. Prodej palivového dřeva, jehličnaté i listnaté, štípané délkově upravené. Výkup kulatiny a surových kmenů, prodej sazenic, prodej řeziva.

Maloobchod, prodej: -dřevo -kulatiny -palivové dřevo -řezivo.

Velkoobchod, prodej, maloobchod: - tuhá paliva-hnědé a černé uhlí, koks - brikety - palivové dřevo - stavební materiál-omítkové a maltové směsi, cement, štěrk, písek, zateplovací systémy - pohonné hmoty.

Prodáváme kotle na dřevo Fröling - ekologické a úsporné topení dřevem a biomasou (štěpka, pelety). Vhodné pro vytápění rodinných domů i průmyslových podniků. Dodáváme: - krbové dřevo - štěpku - peletky.

Výroba a prodej - palivové dřevo

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné ...