Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

Výroba: - struskobetonových tvárnic - brikety využívané při výrobě minerální izolační vaty - nauhličovací a energetické brikety - přísadové brikety pro hutě - tvarovky.

Velkoobchod/Maloobchod - prodej štípaného palivového dříví. Prodej dřevních PELET, BRIKET. Sušené palivové dříví - Balené.

Pila, pilařská výroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - krovy - palivové dřevo, dříví

Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu, briket – volně ložených i pytlovaných, dále prodej štěrku, písku a kamení. Osobní kontrola zákazníka při nakládce uhlí a kontrola hmotnosti na cejchované váze je u nás samozřejmostí. další služby – skládání uhlí, pronájem kontejnerů, autodopravu a půjčovnu vozíku.

Prodej kvalitních surovin jako je hnědé a černé uhlí (i balené), koks, brikety, kamenivo, štěrk a písek Pronájem kontejneru – suťového i velkoobjemového, zapůjčení vozíku a nářadí i autodopravu.

Prodej : - Černé uhlí - Hnědé uhlí - Český koks - Německé brikety - Černouhelný prach - Štěrky, písky, kamení - Pytlované uhlí, koks a brikety Další služby: - Skládání uhlí - Autodoprava - Autopůjčovna

Dodávka - stroje a investiční celky - pracovní plošiny - mobilní technika - tuhá paliva.

Dodavatel paliv a materiálu Doménou je : - tuhé palivo - hnědé uhlí - hnědouhelné brikety - černé uhlí - koks - obalový materiál Zabývá se maloobchodním i velkoobchodním prodejem.

Prodej: - palivové dřevo.

Společnost Resorbent s.r.o. se sídlem v Ostravě působí na trhu již od roku 1999 a specializuje se na prodej a výrobu uhlíkatých materiálů jako je aktivní uhlí, koks, nauhličovadla, sorbenty, uhlíkové filtry a spoustu dalších. Zajišťujeme také odsiření bioplynu i reaktivaci aktivního uhlí. Naše zboží vyvážíme do zemí Evropské unie a dalších zemí ...

Společnost THK Služby obyvatelům s.r.o. nabízí svým zákazníkům široký sortiment tuhých paliv a štěrku. Zakoupit u nás můžete kvalitní černé a hnědé uhlí, koks, palivové dřevo či dřevěné ekobrikety. Pevná paliva odebíráme od významných producentů z ČR a Polska a zajistíme dopravu až k Vám domů. Sídlíme na adrese Podlesní, Petřvald. Uhelné ...

Výroba, prodej, výkup, oprava: - palety, palet - použité palety Prodej palivového dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autopotahy, autokoberce, vany do kufru -výroba-prodej-rozvoz palivového dřeva a dřevěných briket -

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - černé uhlí, koks, antracit.

Prodej: - dřevařské výrobky - stavební řezivo - prkna, střešní latě, hranoly, fošny, krovy na míru - palubky a podlahovky, OSB desky - truhlářské řezivo - lepené hranoly - KVH, BSH, EUROhranoly - palivo - palivové dřevo, brikety, pelety - plovoucí dřevěné a laminátové podlahy.

Firma Pila Hertice byla založena v roce 1995 panem Jindřichem Vlčkem. Po celou dobu svého působení na trhu klade významný důraz na kvalitu, včetně odborného poradenství v oblasti dřevozpracování. Zabýváme se prodejem stolařského a stavebního řeziva jako např. hranoly, fošny, desky, sušené fošny a desky, palubky a podlahovky. Kulatinu Vám dle ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koks - černé uhlí - topné směsi - brikety hnědouhelné. Prodej pro: - velkoodběratele - domácnosti.

Velkoobchod, prodej: - černé a hnědé uhlí, koks - tuhá paliva - ocelový a litinový šrot.

Prodej: - černé uhlí - mechanická zařízení - výrobní stroje důlní mechanizaci - materiály pro těžařský průmysl.

Prodej: - strusky, struska, uhlí - zásypového kameniva, zásypové kamenivo. Autodoprava: - nákladní silniční doprava - TATRA, LIAZ. Zemní práce.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických ...

Prodej: - tuhé paliva. Stavební činnost. Zateplovací systémy (ETICS) od firem WEBER - TERRANOVA, STOMIX, BASF. Stavební hmoty: - KABE THERM, HELIFIX.