Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Firma PHARMIX, s.r.o. je jedním z předních výrobců nerezových strojů a zařízení pro farmaceutický, potravinářský a chemický průmysl. Zajišťujeme také dodávky technologických linek, míchacích nádrží, homogenizátorů, prosévacích strojů, dopravníků, sušáren, tlakových nádob a přepravních kontejnerů. Naše produkty směřují do zemí Evropy, USA, Kanady, ...

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: -Jaromírova 80/51, - Prah 2 Nusle, 128 00.

Společnost Bprofil se zabývá výrobou atypických profilových lišt a dřevěných výrobků na zakázku. Jsme tým zkušených profesionálů, kteří se neustále zdokonalují ve svém oboru. Používáme moderní technické vybavení, jako je 6vřetenná 4stranná profilovací fréza Grigio nebo 5osé CNC. Zaručujeme vám vysokou kvalitu, rychlost a spolehlivost. Naše ...

Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Služby v oblasti subdodávek pro strojírenství - mezinárodní obchod v rámci zemí západní Evropy. Dodáme obráběné strojní díly, zámečnické výrobky, výrobky z plechu. Práce: - soustružení - frézování - broušení - povrchové úpravy.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Společnost Eurograv tech s.r.o.zajišťuje velkoformátový, ofrstový tisk, řezání a výrobky z plexiskla, laserový popis. Dále nabízíme reklamní plachty, bannery, grafický design.

Válcovna speciálních materiálů. Obchodní činnost a prodej hutního materiálu. Výroba, prodej, oprava, servis: -speciální pásová ocel válcovaná zastudena-ve vlastní výrobě. Poradenství v oblasti realizace a provozování všech typů steel center. Projektová činnost, projekce: -investiční výstavba. Provozovna: -Petřvald u Karviné.

Společnost MAIER CZ, s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů.

Výroba, prodej: -dřevocementová tvárnice (dřevocementové tvárnice) -celodřevěná masivní schodiště v kombinaci s nerezí a sklem -LED osvětlení do interiérů, do exteriérů (LED žárovky a LED trubice)

PLASTUM Trading s.r.o. se zabývá prodejem a zpracováním různých druhů technických plastů pro průmyslové a technické aplikace.

Zednictví -Výroba plastových a pryžových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Kovovýroba: - přivařovací krkové příruby - přivařovací ploché příruby - zaslepovací příruby - závitové přířuby - točivé příruby - přivařovací kroužky - přivařovací obruby s krkem - dodání širokého sortimentu přírub v normě ČSN, EN 1092-1, DIN, ANSI B16.5, UNI, GOST, JIS, …. - výrobu a dodání přírub dle dodané výkresové dokumentace ...

Distribuce, zpracování: -polyuretanová pěna (molitan) eterického typu -vysoce elastická pěna LAZY -nehořlavá pěna HR**(cigaret test) těžce zápalná -nehořlavá pěna -drť sypaná, pojená -filtrační pěna-voda, vzduch, mořská.

Distribuce, zpracování: -polyuretanová pěna (molitan) eterického typu -vysoce elastická pěna LAZY -nehořlavá pěna HR**(cigaret test) těžce zápalná -nehořlavá pěna -drť sypaná, pojená -filtrační pěna-voda, vzduch, mořská.

Společnost IMPEX TB s.r.o. je specialistou na prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů ocelových, ocelových pozinkovaných a hliníkových. Materiál dodáváme po celé České a Slovenské republice. V rámci našich služeb nabízíme uskladnění materiálu v našem skladu a dodávky přímo k zákazníkům podle jejich specifických požadavků. ...

Návrh, projekce, výroba, montáž: - dřevěná schodiště - pomocí CNC technologie. Výroba schodišť: - zadlabaných, sedlových, třmenových a točitých - schodiště v kombinaci s nerezovým zábradlím a nerezovými prvky.

Společnost Idemia Czech s.r.o. se specializují na výrobu a dodávky: platební, čipové, identifikační, věrnostní a telefonní plastové laminované karty

Dovoz, prodej - plechy, hliníkové profily, kompozitní panely. Opracování a povrchové úpravy hliníkových polotovarů.

Společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli, jako jsou nerezové plechy, kulatiny, profily, trubky nebo jekly. Firma je součástí společnosti Amari Metals Europe. V současné době jsme se zaměřili také na prodej hliníku - tyčí a svitků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -nástroje, nářadí -spojovací materiál, ložiska, gufera -kotevní technika -hřebíky. Chov a výcvik sportovních koní Kovoobráběcí práce: soustružnické automaty, CNC. bezhroté broušení, válcování závitů apod. Hospoda u Slavíků.

Prodej, výkup: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky, VZV - kovové Haki bedny - pozinkované bedny - pozinkované a ocelové plechy

IKMA spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu plastových součástek a dílů a na nástrojářství.

Termocentrum CZ, s.r.o. je společnost, která se zabývá obchodní, montážní a servisní činností v oblasti topení, vody, plynu, kanalizace, koupelen, bílé techniky, elektro, čerpadel, zahradní techniky, elektronářadí a zboží propan butan. Firma sídlí v Čáslavi a působí na trhu již od roku 1998. Firma nabízí svým zákazníkům kompletní služby od ...