Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Firma ZNOSTRO se zabývá obráběním kovů a plastů. Dodáváme svařované kovové dílce a konstrukce. Zajišťujeme kusovou, sériovou i malosériovou výrobu. Provádíme CNC soustružení, vrtání, broušení, frézování a dělení materiálu a jeho povrchové úpravy.

Výroba, montáže: - plastových výrobků, plastové výrobky. Výroba: - výrobky pro automobilový a nábytkářský průmysl. Drobné montáže: - kovových konstrukcí, kovové konstrukce - nábytkového kování - protipožárních hlásičů, protipožární hlásiče.

Švýcarská firma HUMBEL Zahnrader AG Kradolf. Výroba: - ozubená kola, hřídele, pastorky, věnce, ozubené hřebeny, šneky, šneková kola.

Společnost Gasvent s.r.o. nabízí zakrývací textilie Fortex a chovatelské potřeby.

Výroba a montáž výtahů byla ve Velkém Meziříčí zahájena již v roce 1957, trvá tedy více než půl století a za tu dobu se zařadila mezi tradiční obory činnosti v našem městě. Byla umístěna v bývalém Podhradském mlýně, který v té době sloužil jako strojírna

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ukončovací lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plovoucí podlahy) - profily. Německo: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefon 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výkup kovového odpadu - hliníku, mědi, železa, mosazi, nerezu a dalších barevných kovů. Dodávka hutního materiálu - železo, kokoly, koks, bentonit.

KST PROFILO s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a dovoz profilů z různých materiálů a s různými šířkami na míru.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce, zakázková výroba, montáž: -garážová vrata, dveře, okna, ploty, rošty, branky, zábradlí, schody, mříže, stojany kovové konstrukce, skladové kontejnery. Prodej, servis: -technické plyny, propan butan -svářecí a autogenní technika.

Firma Dřevěné schody - František Jakub, jejíž truhlářská dílna sídlí v Dyjákovičkách u Znojma, se zabývá především výrobou dřevěných schodišť na míru a interiérových dřevěných dveří.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -komponenty pro světelnou, neonovou, LED diodovou reklamu -hliniíkové kompozitní panely -světelné zdroje -hliníkové profily -plexisklo -zářivky -tlumivky -PVC desky -transformátory neon -samolepicí folie -LED diody, LED zdroje, LED pásky -technologie pro výrobu NEONU -kondenzátory ...

Závod Plasty: - vstřikování plastů - výroba plastových komponentů pro automobilový, elektrotechnický a obalový průmysl. Závod Obaly. Výroba a potisk plastových tub: - laminátové tuby s potiskem - materiály fóliového typu - vysekávané samolepící etikety. Závod Kovo. Strojírenská výroba - kovoobrábění. Výroba mechanických ...

Prodej technických plynů. Výměna CO2. Plnění balonků heliem.

Společnost WFmetal, s.r.o. je dynamická firma, která byla založena v roce 2007. Její hlavní činností je výroba kovových držáků pro satelitní, televizní a WIFI techniku. Sídlo výroby se nachází ve městečku Svratka, v srdci krásné Vysočiny, kde firma zaměstnává tým zkušených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru zámečnictví. Hlavní sklad naleznete ...

Firma Ing. Jan Hering se zabývá výrobou podpalovačů, dřevité vlny lisované v balících, stáčené do provazců. Firma provozuje také autodopravu.

Prodej: - nerezové odtokové žlaby - sprchové panely - koupelnové baterie - palivo do biokrbu - Isopropylalkohol 99, 9%.

Prodej hutního, spojovacího materiálu a stavebního řeziva: - trubky, tyče, plechy, dráty, ocelová lana nebo řetězy, betonářskou ocel, šroubky, matice, podložky, nýty nebo hmoždinky a další. Autodoprava - nákladní mezistátní doprava.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - plechy ocelové válcované za tepla i za studena - profily ocelové - trubky ocelové - tyčová ocel - tenkostěnné i silnostěnné profily

Firma dodává dřevěné konstrukce a střešní krytiny. Výroba dřevěných příhradových vazníků a tesařských krovů. Montáž střešních krytin pro šikmé střechy včetně klempířských prvků. realizace hrubých staveb dřevostaveb.

Lisovna termoplastů - výroba plastových dílů - tlakové vstřikování. Nástrojárna - výroba a opravy forem - výroba vstřikovacích forem plastů.

Výroba a prodej pojezdových koleček a kladek, - prodej rudle, manipulační, nízkozdvižné paletové vozíky kolečka: - nábytková - přístrojová - transportní - těžkotonážní - nerezová - teplotně odolná - s nafukovací duší - pro nízkozdvižné a vysokozdvižné vozíky použité materiálny na disky : - polypropylen - polyamid - ocelový ...