Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Výroba, montáž: - schody - zábradlí Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba, zakázková, sériová: - řezivo - dřevěné ploty - dětské dřevěné kostky - dřevěné hračky, hračka - altány, pergoly - garážový přístřešek, přístřešky - dřevěné terasy. Kancelář Čechova 245 584 01 Ledeč nad Sázavou tel/fax 569721102 Provozovna Zboží 55 Světlá nad Sázavou

Výroba, prodej: - dřevěné prahy - násady - ručky Dřevěné nářadí Palivové dřevo Brikety

Jaroslav Kunc se zaměřuje na montáž exteriérových a interiérových palubek, protipožárních konstrukcí a bezpečnostních příček.

Kolegarová, s.r.o. se zaměřuje na oblast lesnictví, zpracování dřeva a výrobu dřevěných výrobků mimo nábytek.

E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Prodej - dřevařské výrobky

Výroba: -dřevěné tyčové garnýže ve všech délkách.

Výroba, obalování profilů dýhou nebo fólií.

Výroba, prodej: -polotovary na schodiště z masívu (smrk, buk, dub, borovice) -madla (6 vzorů) -hlavní sloupky (10 vzorů) -výplně zábradlí (15 vzorů) -schodnice -nášlapy podstupně -polotovary na ploty a balkony, plotové prvky (6 vzorů), balkonové prvky (8 vzorů), plotové latě, ozdobná prkna (3 vzory) -lepené desky-masív(smrk, buk, dub, ...

Kvalitní materiál pro nábytkářský průmysl dodává a zpracovává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se malosériovou a velkosériovou výrobou, CNC strojním formátováním dílců, kterými zásobujeme výrobce po celé České republice. Zpracováváme MDF, HDF, DTD, laminované desky a jiný materiál.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Zámečnictví, nástrojářství

Výroba a prodej: -palubky -podlahové -obkladové. Výroba: -dřevostavba, dřevostavby -rekreační víkendové chaty, bungalovy, zahradní domky a chatky, domky na nářadí, autobusové zastávky, prodejní stánky, zahradní altány.. Nabízíme: -dopravu i montáž. -EUR palety, bedny různých typů -obaly v rozměrech dle zadání zákazníka.

Společnost KB pro-Stav, s.r.o. se zaměřuje na realizaci, změny a odstraňování staveb, provozuje nákladní motorovou dopravu do 3.5 t. a specializuje se i na projektovou činnost při výstavbě.

Prodej, e-shop, montáž: -parapety vnější hliníkové, vnitřní -venkovní, vnitřní plastové obklady -žaluzie, okenní sítě Prodej: -listové řezivo, dub, buk.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba z masivu -okna, eurookna, špaletová okna -dveře-vchodové, interiérové, euro vrata -zahradní nábytek, výroba z masivu -pergoly, altány, zahradní domky -schodiště -ploty -přepravní bedny-bedny plně odpovídající směrnici FAO Nr. 15 PRO -bedny z překližky, dřeva -atypické palety, latění, ...

Velkoobchod, maloobchod: - materiály pro truhláře - lamino desky, dtd desky surové - OSB desky, palubky, překližky - MDF desky, sololit, sololak - pracovní desky, dřezy, úchytky - nábytkové hrany, plastové profily - nábytkové a stavební kování - lepidla, spojovací materiál - brusivo.

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Pila. Výroba a prodej: -deskové řezivo prkna, fošny, krajinová prkna -hraněné řezivo hranoly, hranolky -polohraněné řezivo, polštáře a trámy -latě a lišty -pilařské odřezky, piliny. Impregnace dřeva. Prodej kulatiny, pořezání vlastní kulatiny. Zprostředkování: -práce truhlářské, tesařské.

Výroba a prodej komponenty pro truhláře: -konstrukční hranol - cinkovaný nekonečný vlys -lepený program pro výrobu interiérových a vchodových dveří -dveřní hranol sendvič -dveřní výplně -dveřní ostění, obložky -speciální vrstvené nosníky -lepené dřevo -lepené komposity -dřevěné brikety.

Firma Břetislav Kocián - tesař-památkář již od roku 1999 nabízí své zkušenosti v oboru tesařském v ČR i v zahraničí se zaměřením na opravy a rekonstrukce roubenek a roubených staveb, historických a památkově chráněných objektů. Práce: -tesařské -pokrývačské na rekonstrukci roubených staveb -opravy, rekonstrukce historické a památkově ...