Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Velkoobchod s rámy dřevěné a kovové.

Nabízíme: -montované domky -vodo-topo-plyn aj. E-shop: sortiment pro: -instalatéry -zámečníky -zedníky aj.

Kompletní sortiment oceli a hutního materiálu.

Výroba, prodej - kovové konstrukce Možnost výroby dle požadavků zákazníka.

Zabýváme se dovozem dánských designových poštovních schránek MEFA, jedničky na dánském trhu. Hledáme partnery pro navázaní ochodní spolupráce, více informací na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz nebo 235 300 817.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Prodej výrobků a služeb: - pro výrobu kondenzátorů - lisovací hmoty pro elektrotechniku: - pro elektrochemické úpravy povrchů kovových materiálů - vybavení mechanických laboratoří pro zkoušení materiálů a výrobků: - trhačky - ohýbačky - tvrdoměry - elektronické zkušební celky - zařízení pro bezdotykové svařování ...

Dovoz, distribuce, projekce, montáž, e-shop: - klimatizace, vzduchotechnika - tepelná čerpadla ACSON, LEXUS a MULTI CLIMA.

činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Prodej polotovarů a speciálních tvarových výrobků ze slinutých karbidů.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - lepidla, tmely - ředidla, mazací oleje - zámky, vložky, kování - zahradní program - řemeslnické potřeby - profi a hobby nářadí - ochranné pomůcky - drobné domácí potřeby - brusivo, kotouče, pily - elektrické ruční nářadí.

Výroba -kusová a maloseriová výroba výlisků -výroba forem na vstřikování (vhodné pro menší počty kusů)

Výroba revizních dvířek z nerezu a lakovaného pozinkovaného plechu či větracích mřížek z hliníku se síťkou proti hmyzu v bílé nebo přírodní barvě.

Výroba, dodávka a montáž - klempířské prvky - plechové a šindelové krytiny - střešní okna.

Výroba a prodej zábran proti holubům a jiřičkám, speciálních sítí a nosných konstrukcí..

Výroba - kování Výroba - kování - zámky - dvířka Výroba - zámky

Specializujeme se na výrobu, velkoobchodní prodej stavebních kovových ukončovacích profilů a lišt. Nabízíme profily z PVC, nerezu a hliníku.

Výroba, prodej, montáž. Kovářská výroba, kovovýroba, klempířské práce: - vstupní portály - schodiště - schodiště požární - schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře - kovová okna - portály - přístřešky - markýzy - nerezové schůdky např.do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky - trapézové plechy - zinkované ...

Velkoobchod hutním materiálem - autorizovaný dodavatel střešního systému ROVA. Trapézové plechy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - bižuterie - bižuterních komponentů.

Prodej, distribuce: -speciální hutní výrobky, se zvláštním zaměřením na plechy, tyčedráty. -nerezové žáruvzdorné materiály - pro obzvlášťagresivní prostředí -kovové tkaniny -nerezové svitky, plechy -tažené dráty -nerezové kvarto plechy.

Nabízíme polotovary pro nerezové, skleněné a kované zábradlí, kované brány. Bránové příslušenství pro posuvné samonosné, kolískové, křídlové a garážové brány a pohony. Schody, stříšky, ploty, prosklení..

Výroba: - speciální vysoce výkonné hnací systémy - ozubená kola - planetové převodovky - rozvodovky.

Poskytování služeb zejména v oblasti velkoobchodu s parapetními deskami a dalším souvisejícím zbožím.