Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Poskytujeme dovoz, vývoz a prodej barevných kovů a oceli. Nabízíme polotovary z barevných kovů i obchod s ocelovými výrobky..

Prodej a montáž prvků ekologické ochrany proti holubům i ostatnímu ptactvu.

Pružiny - výroba tažných, tlačných a tvarových pružin z ocelového patentovaného drátu.

Komplexní obchodní služby včetně technického poradenství v oblasti užití trubek a dopravy z výrobních závodů až k odběratelům.

Nabízíme kompozity pro elektrickou a tepelnou izolaci. Sklolamináty, slídové mat., kluzné a speciální kompozity. Vyrábíme desky, trubky, tyče, profily. Delmat, Durapol, Vetronit, Ferrozell, Samicanit, Pamitherm, Glastherm, Miglasil. Pájecí rámy, SMT.

Mechanické ucpávky: - mechanické ucpávky jednoduché - mechanické ucpávky dvojité vyvážené - mechanické ucpávky pro míchadla a reaktory - speciální. Rotační přívody. Spojky: - flexibilní spojky - elastické spojky - super elastické spojky - samomazné zubové spojky - zubové spojky - pevné spojky - speciální spojky na ...

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Střih, ohyb a montáž betonářské výztuže. Kapacita armovny a ukládky je cca 300 tun zpracované výztuže za měsíc.

Nerezová ocel: -plechy, svitky -trubky, fitinky -hranaté trubky -atest výrobce na každý balík.

Vyrábíme všechny druhy pružin: - tažných - tlačných - zkrutných - dvouzkrutných. Výroba pružin na pružinových automatech od průměru drátu 0, 2 mm do průměru 4 mm. Výroba ostatních pružin od průměru drátu 0, 315 mm do průměru 5 mm. Pružiny vyrábíme i v malých sériích.

Výroba: - systémy pružného upevnění kolejnic - výrobky pro železnici.

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Výroba vinutých přesných pružin z drátů kruhových i nekruhových průřezů: - tlačné pružiny - tažné pružiny - tvarové pružiny - zkrutné pružiny - planžetové pružiny Používané materiály: - nerezové dráty - patentované ocelové dráty - bronzové dráty - ostatní materiály. Povrchové úpravy pružin: - chemické leštění pružin - ...

Výroba: - vinuté a tvarové pružiny tvářené za studena. Provedení pružin: - tlačné (s rovnoměrným i proměnným stoupáním, kuželové) - tažné - zkrutné, dvojzkrutné - tvarové - pružiny hřídelového těsnění - kroužky. Pružiny se uplatňují téměř ve všech odvětvích. Jsou dodávány především pro: - automobily, motocykly, ...

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.