Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Prodej - plastové a kovové distanční podložky - betonové distanční podložky - motyl s drátem - příslušenství k bednění.

Výroba plastových výrobků: -lisování termoplastů, plastů -hromadná, velkoseriová i zakázková výroba -náhradní díly pro automobilový průmysl (volanty, rukojeti dveří...) -lišty, vpustě, ucpávky, spojky pro stavebnictví -hračky: dětské obrázkové kostky, stavebnice -spotřební zboží: plastové kelímky, krabičky držadla nástrojů, ...

Výroba - systém ztraceného bednění - polypropylenová vlákna - profily pro různé typy betonových desek.

Prodej a svařování plastů PP a PE Výroba: rybářské pramice, jímky, septiky, vodoměrné šachty, šachty k vrtu, bazény, stoly pro potravinářský průmysl a další výroba na zakázku. Prodej: plastové rošty, stěnové prvky, plastové sudy, objedmová rouna, Tiros, struny do sekaček

Výroba plastových a pryžových výrobků

Lisování pryžových výrobků. Provozovna: Količín 131, 76901 Holešov.

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Výroba, prodej, e-shop plastových polotovarů a pomůcek - plastové pásky - plastové závěsy - pojistné sítě.

Výroba a zpracování polystyrenu - desky, obaly, bednění z pěnového polystyrenu - fasádní a stavební prvky z polystyrenu.

Práce, prodej: - tvarování plastů (plasty) - projekce a konstrukce-jednoúčelové stroje - osobní silniční doprava.

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

Výroba plastových a pryžových výrobků

Služby: - brábění plastů (3-osé a 5-ti osé) - svařování plastů - montáž v čistém prostředí třídy C (10 000) - vývoj a konstrukce

Služby: -výroba materiálů pro výrobu kartáčů.

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Analýzy vstřikování plastových dílů. Technologický design plastových dílů. Školení: - plastikářská technologie.

Výroba, dodávka, montáž: - orientační prvky pro nevidomé: - vodící linie - varovné pásy - štítky s Braillovým písmem.

Zabýváme se výrobou kompozitních dílů metodou ruční laminace. Poskytujeme komplexní služby od výroby modelů, forem, až po kusovou nebo sériovou výrobu komponentů.

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...

Služby: -inženýrská činnost Vývoj, výroba: -plastikářské technologie.

Náhradní díly na údržbu a opravy kovového nábytku pro školy, jídelny, sportovní zařízení, úřady, zdravotnická zařízení.

-Výroba plastových a pryžových výrobků

Prodej - polyamidové polotovary PA6, APA Výroba E-shop

SIMONA AG je evropský výrobce s nejširším programem technických polotovarů.