Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Strojírny - nástrojárna - výroba forem a nástrojů - lisování plastů - vstřikování plastů - provádíme vzorkování

Výroba, montáž: - technických dílů z termosetu - plastických dílů ve spojení s kovovými díly

Návrhy a konstrukce polotovarů a dílů, stavba forem, lisování a vzorkování kovových a plastových částí.

Výroba, prodej: - vstřikované plastové a lisované kovové díly - vstřikovací forma - lisovací nástroje - vývoj, konstrukce a výroba vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů ve vlastní nástrojárně - vstřikování plastů na vstřikovacích lisech (včetně dílů s kovovými zálisky ), lisování kovů na excentrických lisech a lisovacích automatech, ...

Vstřikování plastů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl.

Vývoj, produkce a prodej plastových polotovarů.

Výroba, prodej: - technická keramika (CIM technologie) - vstřikování kovových prášků (MIM technologie) - blast media (např. na čištění forem) - vibrační mlýny.

Služby: - výroba plastových výrobků technologií vstřikování do forem

Výroba: - výrobky z pěnových plastických hmot

Vstřikování plastů: -automobilový průmysl -zdravotní technika -elektronika. Nástřik segmentů pro zdravotní techniku. Potisk. První odvzorkování. Přesné vstřikování. Nástřik konektorů pro elektrické spojení.

Card Centrum a.s. zajišťuje výrobu a dodávky všech typů plastových a papírových karet pro použití v různých typech aplikací. Zejména pak magnetické karty, bezkontaktní karty, předplacené dobíjecí kupóny, balení karet, embossing, termopotisk, tisk čárových kódů, kódování magnetických pásek, stírací pole, podpisové pole apod.

Vstřikování - výroba vstřikovacích forem - vývoj a výroba plastových výrobků - nástřik výrobků. Logistika, přeprava zboží - kamionová doprava - železniční, letecká a lodní doprava.

Služby: - vedení účetnictví Práce: - tryskání kovů - metalizace kovů Služby: - třídění, kontrola plastových výlisků

Vakuové zpracování termoplastů. Výroba, konstrukce: - formy pro vakuové tváření plastů: - dřevěné, epoxidové, hliníkové - plastové výlisky do formátu 2000 x 2000mm: - pro automobilový průmysl, zemědělskou a zahradní techniku, zdravotnickou techniku.

Zpracování plastů vstřikováním na lisech CUASY 170/55 a CS 1025/320. Zprostředkování výroby forem pro vstřikování, jejich opravy a servis. Vývoj, výrobu a montáž: -díly z plastů.

Specializace firmy: -lisování výrobků z plastů -povrchové úpravy plastů lakováním (včetně vícebarevných nástřiků) -výroba vstřikovacích forem .

Výroba plastových dílů a komponentů pro interiéry.

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

Lisování a potisk - plastyvýroba, potisk - plastové podložky pod SPZ.