DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -výroba svařenců, svařování, sváření, metoda MIG, metoda TIG -svařování nerezů -kovovýroba -úpravy projektů -povrchové úpravy kovů -haly, halové systémy, konstrukce -zábradlí, schodiště -zemědělská technika -opravy strojních součástí svárem -posuvné brány, vrata, vrátka -sloupky, ...

Výroba. - dřevěné vazníky a krovy. Práce: - tesařské.

Hledáte nový nábytek na zahradu či slunečník? U nás si určitě vyberete! Jsme výrobce deštníků, slunečníků, zahradního nábytku a polstrů na zahradní nábytek. Firma Doppler CZ spol. s r.o. je dceřinou společností firmy E. Doppler & Co GmbH, Schirmfabrikation, která byla založena více než před 50 lety jako rodinná firma. Z počátku se firma ...

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků. -dřevěných příhradových konstrukcí.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Výroba a montáž nízkoenergetických dřevených rodinných domů, chat, zahradních domků, skladů, garážového stání a pergol truhlářské doplňky, schody, zábradlí, okna, dveře, dřevěné podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, dodávka, montáž: - truhlářské stavební prvky - dveře, madla, parapety, obklady, desky - výroba kuchyně, vestavěné skříně.

Stavební truhlářství: -dřevostavby -dřevěné konstrukce -dřevěné nosníky -schody, dveře.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Diagnostika: - automobilymontáže LPG a CNG - revize LPG Čerpání LPG, prodej: - propanbutanové lahve Pronájem: - kancelářské a obchodní prostory

Maloobchod, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - zámky, vložky, kování - mříže - instalace bezpečnostních fólií - systémy generálního klíče - nouzové otvírání dveří.

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Závěsné háky, silikonové maskovací zátky a krytky. Maskovací a krycí materiál pro povrchové úpravy (práškové lakování, anodizace, galvanizace). Polyesterové, polyimidové a sklotextilní maskovací pásky pro vysokoteplotní aplikace (lakovny, galvanizovny) a jejich zpracování dle požadavků zákazníka. Tvarové výseky, disky a maskovací přípravky ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Výroba: -truhlářské výrobky -truhlářské práce.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Prodej: -ložiska -simerinky -klínové řemeny.

Opravy čalounění: -potahy na sedačky. Šití : -plachty -autoplachty.