DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Výroba: -vícebarevné samolepicí archové etikety do rozměru 1000x700 mm -vícebarevné samolepicí rolové etikety -eloxované a tištěné štítky AL, plech -polykarbonátové a plastové štítky a číselníky -lisovací a blokové nástroje, raznice -leptané a nerezové štítky -gravírované štítky.

Provádění CNC obrábění kovových i nekovových dílů, 3D obrábění, výrobu přesných kovových součástek, zajištění tepelných a povrchových úprav. Možná kusová a malosériová výroba. Frézování, soustružení, broušení.

Maloobchod, prodej: -hutní materiál -trubky -dráty do beton -kari sítě -plechy válcované za tepla i za studena, pozinkované i obyčejné. Služby: -vlnění plechů i z dovezeného materiálu -přesné dělení materiálu na pile BOMAR STG 230G.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Výroba, prodej: -magnetické upínače pro frézování, soustružení, broušení -břemenové magnety.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové tyče -uzavřené profily JÄKL/JEKL -plechy černé, pozinkované, měděné -trubky bezešvé, svařované -ocel betonářská -svařované sítě KARI -svodnice na lesní a polní cesty -klempířské výrobky vlastní výroby.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Firma se zabývá tlakovým litím slitiny zinku, na výrobky pro nábytkové kování, výrobky pro automobilový průmysl a dalším opracováním odlitků.

Kompletní střešní konstrukce, dřevěné domy - střechy na klíč, opravy krovů, pokrývačské, tesařské, klempířské práce, střešní okna, nadkrovní tepelné izolace. Nabízíme roubenky, roubené stavby, dřevostavby, rodinné dřevěné domy a chaty, altány, pergoly, garážová stání…. Provádíme zateplování střech, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví. Dodávky a ...

Truhlářství. Služby-řemeslo: -výroba, montáž -samonosná schodiště -dřevěné nášlapy betonových a ocelových schodišť -půdní schody -zábradlí.

Výroba: -stroje na tužky -dřevěné výrobky -pilařská výroba.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.