DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Velkoobchod, nákup, export, vývoz, sklad, prodej hutní materiál: -trubky (nelegované, legované) -ocelové trubky: -bezešvé (tažené za studena, svařované) -svařované (černé, pozink) -kotlové trubky: -bezešvé (tažené za studena) -svařované -nízkoteplotní trubky DIN 17173/79: -bezešvé (tažené za studena) -svařované ...

Výroba, prodej: -pergoly, ploty -sušené řezivo -dřevené lavice -úchytky. Pila.

Výroba čistící textilie a bavlny.

Výroba: -vyfrézování samonosných schodišť z Vašich spárovek na CNC obráběcím centru (schodnice, stupně, sloupky, madla) -kompletní zhotovení výkresové dokumentace na výrobu schodišť (půdorysy, 3D pohledy, výpisy pro výrobu spárovek, šablony pro výrobu M 1:1) -soustružení příček a sloupů na CNC soustruhu Výroba: -dřevěná schodiště ...

Servis, oprava: -plynová zařízení. Výroba: -technické plyny.

Prodej: -ocelové potrubní součásti -hutní materiál -ocelové plechy -betonářská stavební ocel -ocelové konstrukční prvky -ocelové příruby -trubky, kolena, ohyby, přechody, dna, uložení potrubí. Zajišťujeme: -pálení různých tvarů z plechů -tryskání, barvení, soustružení a další úpravy materiálu.

Dřevovýroba Kučerňák. Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných výrobků pro domácnost, kuchyň i restauraci. Realizujeme malosériové zakázky do 50 ks.

Prodej, distribuce: -přípravky ze žáruvzdorných materiálů pro tepelné zpracování a spalování (lité, svařované, CFC) -konstrukce přípravků -rošty, koše a nástavby -standardní, optimalizované, šité na míru dle přání zákazníka -náhradní díly lité, svařované, určené pro průmyslové pece -vývoj, výzkum žárupevných slitin ...

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Plynoinstalace, servis. Plynař. Výroba technických plynů.

Zakázková výroba: - kovové dílce, součásti a komponenty. CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení a svařování včetně laserových výpalků.

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Velkoobchod, maloobchod, pultový prodej: -plechy ocelové: -válcované za tepla (TVa) -válcované za studena (SVa) -pozinkované -spojovací materiál (bez povrchové úpravy, pozink, nerez, mosaz): -šrouby -matice -podložky -závlačky -nýty -šrouby do plechu -trhací nýty -kolíky -pojistné kroužky -vruty -závitové tyče ...

Plastikářská výroba. Lisování plastických hmot technologií vstřikování - technické výlisky z plastů pro: -automobilový průmysl -spotřební zboží -díly hraček -elektro průmysl -polotovary pro ostatní uživatele. Zpracováváme: -nejrůznější typy plastické hmoty - PE – PP – POM – PA – ABS – ELASTOMERY – PS – HIPS a další.

Člen skupiny Omya. Dodavatel surovin pro zpracovatele plastů a elastomerů v oblasti střední a východní Evropy. -plastové a chemické suroviny -termoplastické elastoměry -stroje pro zpracování plastů.

Galvanické pokovování - galvanizace: -zinkování -dekorativní chromování -niklování -cínování -fosfátování -černění -mědění -omílání. Elektrochemické leštění nerez oceli. Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -čepy, kolíky, hřeby -matice, napínače, pera, podložky, podložka -šrouby, vruty, zátky, zátka -stavěcí pojístné ...

Prodej řeziva. Prodej OSB, QSB, palubky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelně opracované, specifické dřevěné zboží.

Prodej, výroba pružiny: - tažné - tlačné - zkrutné - tvarové z pásky a drátu - stavební montážní a kotvící prvky - závlačky - pružné kolíky - talířové pružiny - matice v kleci - nákladní doprava do 3, 5, t.

Prodej plochých valcovaných výrobkov, plechy valcované za tepla, plechy valcované za studena a pozinkované plechy a výrobky z nich. Dovoz a vývoz do krajin - Česká republika, Maďarsko, Polsko, ako aj s predajom na tuzemskom trhu.

Obchod, prodej: - hutní materiál, barevné kovy - měď, zinek, hliník, nikl - ocelové plechy, trubky a roxory a transformátorové nádoby. Nákladní doprava po celé Evropě: - přeprava zásilek, náklady od 10 kg do 25 tun. Skladová logistika. Celní služby.

Výroba technických plynů. Nabídka domovních instalatérských prací.

Kovošrot. Likvidace: - autovraky. Prodej: - paliva. - písky - drtě. Recyklace: - stavební sutě. Reklamní agentura. Stavebniny. Technické plyny.

Výroba na zakázku plastová okna, dveře a zimní zahrady z vysoce kvalitních profilů německé firmy REHAU. Prodej bazény a jejich zastřešení. Parapetní desky kamenné, plastové a hliníkové, žaluzie a rolety pro vnitřek i venek, garážová vrata, atd. Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, zimní zahrady (profil REHAU, celoobvodové kování ...

Lisování plastů Zámečnictví, nástrojářství.