DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Zakázková kovovýroba: - vrata - brány - přístřešky - mříže - schodiště - zábradlí.

Výroba na zakázku: - výrobky z plastických hmot - výrobky z technické lisované pryže. Technické poradenství v oboru plastů a gumárenských výrobků. Silniční nákladní doprava včetně mezinárodní.

Zakázková výroba: - stanové předsíně ke karavanům - plachty na přívěsné vozíky - plachty na lodě - plachty na přepravní boxy pro koně - plachty na malé užitkové automobily - krycí plachty na bazény - atypické stany - sluneční střechy - plachty - krycí závěsy.

Výroba - plastové výrobky - drcení a regranulace plastových hmot

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové a zemědělské halové objekty, haly - dodávka, rekonstrukce ploché a šikmé střechy - montáž plechové fasádní systémy Velkoobchod, e-shop: - trapézové plechy

Maloobchod, prodej, hutní materiál: -ocelové plechy -pozinkované plechy -trapézové plechy -plochá ocel -úhelníky -ocelové svitky -pásky -ocelové trubky -svařované profily -betonářská ocel -armovací sítě -ocelové nosníky U, I, IPE, HEA, HEB.

Výroba: -pružiny pro automobilový průmysl - napínáky klínových řemenů -lisované a svařované dílů -pružinové závěsy.

Prodej: - polypropylenová vlákna do betonu - betonové stavební prvky - separační posyp pro tvorbu barevných efektů a tónování povrchu - barevný vsyp na bázi cementu s aditivy pro barvení, tvrzení a následné texturování povrchu - nářadí

ITW CP ČR s.r.o je součástí mezinárodního koncernu ITW a na trh dodává výrobky nářadí a spokovací materiál pod značkou Spit ( kotevní a nastřelovací technika do oceli, betonu a zdiva ), Paslode ( plynové a pneumatické hřebíkovače a sponkovače, hřebíky a spony ), Duo-Fast a Haubold ( pneumatické hřebíkovače a sponkovače, hřebíky, spony ...

Výroba a montáž: -plastové výlisky -hliníkové výrobky-sušáky, schůdky, žebříky, lešení, věšáky na prádlo. Zasílatelství. Nákup a prodej. Skladování. Značková prodejna výrobků firmy ALVE.

Velkoobchod s hutním materiálem. Nabízíme: - 600 druhů hutního materiálu trvale skladem, speciální druhy Vám rádi obstaráme - ohýbání (armování) betonářské oceli dle Vašich projektů a výkresů, výroba třmínků.

Nabídka poradenství, technického servisu a distribuce plastů a termoplastů.

Výroba, prodej: -střešní krytina -klempířské výrobky -trapézové plechy -stěnové kazety -stěnové panely -sendvičové panely

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Prodej: - hutního materiálu.

Výroba kovových komponentů a součástek pro automobilový průmysl, komponenty do interiérových a venkovních klimatizačních jednotek a LCD a plazmových televizorů - kryty elektronických řídících systémů pro airbagy - součástky do autosedaček a bezpečnostních pásů - kryty televizorů - kryty pro kazetové typy klimatizačních jednotek.

Dodávka, prodej: -konstrukční plasty pro vstřikování -konstrukčních termoplastů a iniciátorů aniontové polymerace laktamů Zástupce firem PLASTCOM, s.r.o.Bratislava a KATCHEM, s.r.o. Praha.

Výroba, prodej, výkup, oprava: - dřevěné palety - dřevěné bedny - paletové a stavební řezivo

Naše společnost nabízí široký sortiment kovových materiálů. Pořídit si od nás můžete měděné trubky. Dodáváme také tyče, plechy či desky z mosazi, hliníku, nerezu a dalších neželezných kovů.

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Nákup a prodej: -hutní materiál -zpracování oceli -dceřinná organizace rakouské společnosti Bogner Edelstahl GmbH se sídlem ve Vídni, působí na českém trhu od roku 1996 -od svého vzniku je společnost silným partnerem na trhu s ocelí díky prvotřídní kvalitě dodávaného materiálu.

Výroba: -profily kruhového, čtvercového a speciálního průřezu kontinuálně lité ze šedé litiny nelegované, mikrolegované, nízkolegované a z tvárné litiny jakost GG20 až GG30 nebo GGG40 + GGG60 průměr 20-320 mm.

Výroba truhlářského nářadí a nástrojů a truhlářských komponentů, jako jsou: - hoblíky - pokosnice - rejsky - úhelníky - svěrky pro lepení (klížení) - pokosníky hybné - truhlářské a tesařské paličky - klínky do násad - klínky montážní - nábytkářské kolíčky - spojovací lamelky - vysprávkové suky a lodičky - truhlářské ...

Naše společnost se zabývá výrobou hliníkového konstrukčního systému. Paletový transportní systém: - mezioperační dopravě na montážních linkách - pásy se pohybují nezávisle Příklady rozvržení montážní linky: - lineární a kruhová montážní linka - kruhová montážní linka s paralelními montážními větvemi. Dopravníkový systém ALUFLEX: ...