DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba, prodej: -úplety pro průmysl: -automobilový -oděvnický -obuvnické tkaniny a pleteniny. Práce: -barvení, tužení, slepování a laminace pro obuvnický, čalounický, oděvní a automobilový průmysl.

Vyýroba psích známek pro obce, města. Známky vyrábíme z leštěné mosazi nebo eloxovaného duralu.

Jsme rodinná firma Plasty Švehlák, která má mnohaleté zkušenosti v oblasti vstřikování plastů. Věnujeme se vstřikování plastů již na zhotovených formách. O svěřené formy se staráme a čistíme prvotřídními přípravky. Vyrábíme vzhledové výlisky a přesné vstřikování pro automotive. Vyrábíme velice levně !

Výroba a montáže: - výrobky pro společnosti z automobilového a zemědělského průmyslu. Služby v oblasti skladování. Kompletní logistické služby. Expediční sklady: - Slušovice, K Teplinám 619 - Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1766 - areál Deza a.s., b.č.105.

Společnost INVISTA Craft s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se již více než 20 let, ve spolupráci s francouzskou firmou, zabývá vývojem nových ochranných a doplňkových prvků. Současně jsme jediní obchodní zástupci v České a Slovenské republice. Nabízíme produkty, které zajišťují moderní vzhled budov a postarají se nejen o jejich dlouhou životnost a ...

Vývoj, výroba, prodej: -komponenty pro automobilový a elektrotechnický průmysl: - pohledové díly - technické díly. Technologie vstřikování termoplastů.

Výroba: -zábradlí -příčky -sloupky -madla -nábytkové nohy -atypické soustružené výrobky -bytové doplňky.

Zakázková výroba, prodej, export: -jednoúčelové a speciální stroje -šneková kola -dílce, komponenty -ozubených kol -soustružení -frézování -broušení -kalírna -tepelné zpracování kovů. Prodej: -hutní materiál.

Zastoupení LINDE TECHNOPLYN, a.s. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -potravinářské plyny -propan-butan -svářecí příslušenství.

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny LINDE -propan-butan -plynové spotřebiče -svářecí dráty -příslušenství ke svařování -svářečky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadice k plynovým spotřebičům -nářadí-elektrické NAREX, URESS -stavební nářadí -ruční elektrické nářadí -svářecí technika Regionální zastoupení: ...

Výroba: - extrémně pevné díly z karbonu podle přání zákazníka. Naše více než 10-leté zkušenosti se promítají do každého vyrobeného dílu. Díky tomu odvádíme práci, na jejímž konci je každý díl mistrovsky vyroben i opracován. Známe dokonale materiál, se kterým pracujeme. Odlišujeme se od konkurence právě v tom, do jaké míry umíme ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiály.

Vstřikování a lisování plastů: -doplňky k plastovým oknům.

Velkoobchod, prodej: -Průmyslové umělé hmoty: -plastové desky, plasty na zastřešení, světlíky - LEXAN, MARLON, OWELLAN, ARLA -plastové kryty strojů - LEXAN, PLEXISKLO, AXPET, VIVAK, PENTAPRINT -zástěny do sprch POLYSTYROL -plasty na reklamu - PALFOAM, KOMATEX, AKYPLAC, AKYPRINT -technické plasty - folie DUROFOL, POLYNET, IZOFOL ...

Lisovna plastů: -součástky pro automobilový a elektrotechnický průmysl.

Výroba z plastů: -vstřikování plastů s vlastním vývojem plastových dílů a vstřikovacích forem zejména pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Vývoj a vstřikování plastových výlisků. Konstrukce, výroba: -formy -nástroje.

Společnost SURMAT, s.r.o. Uherské Hradiště je prodejce hutního materiálu - dodá ocelové produkty, široký sortiment materiálu z nerezové oceli a hliníku i specifický materiál pro automobilový průmysl. Prodej: - hutní materiály: - plechy, trubky, profily - ocel, hliník, jekle, automotive - ohradové palety - kovové bedny. Odběr - ...

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce Výroba - dřevěná schodiště - lavice - okna - dveře, zárubně - ploty - schody, zábradlí.

Návrh, výroba, realizace, montáž: -realizace interiérů mateřských škol MŠ -dětský nábytek -dětské židle, stoly, lehátka -nábytek pro školní družiny a vybavení kanceláří, kabinetů a koupelen -reklamní stojany -soustružené výrobky ze dřeva -3D realizace

Zakázková výroba, prodej: -plastové výrobky pro průmysl /převážně strojírenský/ -materiál: -ultravysokomolekulární polyethylen PE UHMW 1000, PE 500, PE HD, PA 6, POM aj. -plastových polotovarů -výrobky a polotovary dle výkresové dokumentace zákazníka: -tyče, desky, hranoly, pouzdra, podložky, kroužky, těsnění, lišty, řetězová vedení atd.

Kovovýroba: -přepravní konstrukce pro převoz a manipulaci -stojany a zakladače pro bedny se sklem -vozíky určené zejména pro manipulaci skel a oken pro sklenáře -technika do hal pro sklenářský průmysl. Dovoz, import, prodej: -těsnící a izolační materiály pro použití v průmyslu.

Zpracování, řezání, ohýbání: - plasty. Frézování: - plasty 3D frézka. CNC lepení reklamních plastů. Výroba: - plastové stojany - firemní štíty - plastická písmena a znaky - informační tabulky a štítky. Gravírování (plasty, dřevo, kov) - gravírované štítky a jmenovky - přístrojové štítky a panely. Výroba a prodej: - ...

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...