AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Dodavatel: -elektrická energie, elektřina. -zemní plyn.

Práce: -kovoobrábění -sváření Výroba: -tvarové výpalky z plechu -ocelové konstrukce

Těžba, prodej - polodrahokamy, vltavíny, české granáty

Pila: -výroba stavebního řeziva -řezání krovů na zakázku -prodej palivového dřeva -výroba truhlářského řeziva Tesařské práce.

Služby: -nákladní autodoprava. Oprava, servis: -nákladní automobily. Prodej: -písek, štěrk. Čerpací stanice pohonných hmot.

Dřevovýroba. Výroba: -palety -stavební řezivo

Výroba sítí pro: -sport: -volejbal -nohejbal -badminton -tenis -kopaná -házená -lední hokej -ochranné sítě -dělící sítě -švihadla -lana na šplh -chov a lov ryb-rybářské sítě: -kesery-saky -vatky-nevody -zátahové sítě -tenata -vrhací sítě -vezence -technické sítě: -sítě na lešení ...

Výroba, zpracováním plastů: -vstřikování plastů. -vyfukování plastů.

Velkoobchod, maloobchod: -štípané palivové dřevo

Prodej hutního materiálu: - speciální široká ocel - tlusté plocháče - úhelníky -trubky, nosiče - jehly, plechy - vypalky.

Služby: -rámování, paspartování, saténování -opravy obrazových rámů do původního stavu -pozlacování nábytku a dekorativních předmětů. Prodej: -reprodukce, rámařská technika. Výroba: -obrazové, dveřové, krycí, palubkové, podlahové a jiné lišty -obrazové a napínací rámy. Prodejny: -České Budějovice, Dr.Stejskala 4, ...

Práce: -topenářské -zřizování a provoz kotelen -rekonstrukce a renovace kotelen -výstavba rozvodů tepla -solární a termální vytápění Výroba, velkoobchod: -biomasa -štěpka -zařízení na spalování biomasy a pelet

Služby: -těžba a zpracování drceného kameniva

Stavební práce: - dřevostavby - montované domy - výstavba podkrovních bytů

Konstrukce, výroba: - měřící přístroje ( vzduchová měřidla) - nastavovací kroužky z kalibrační oceli

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Zpracování dřeva. Pořez: - kulatina na pásové pile. Výroba, prodej: - truhlářské, tesařské dřevo a řezivo.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty-PHM*. Služby: -mytí automobilů.

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.