AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -ředidla, tužidla -práškové barvy.

Prodej: -palivové dříví, dřevěné brikety -uhlí, koks, brikety -nabízíme drtě a stavební písky.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Maloobchod, prodej: -uhlí -dříví -písky -štěrky -rašelina.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla, tmely -maziva -spreje -silikony a akryláty -čistící a odmašťovací prostředky.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Výroba: - ocelové výrobky - trubky, tyče, plechy - nerez - hliník - zábradlové komponenty - černá ocel.

Prodej,rozvoz: -hnědé uhlí -Most,Ledvice -černé uhlí,koks,brikety -Ostrava Skládání uhlí do sklepa za 80,-Kč. Prodejny: -392 01 Roudná -tel.:381520056 -394 94 Černovice -tel.:565436943. Truhlárna: -392 01 Krátošice -tel.:381592203.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Maloobchod, prodej: -borové palubky -podlahovky, plotovky, lišty. Služby: -pila -zpracování dřeva -broušení kotoučových a katrových pil*, hoblovacích a sekacích nožů.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty.

Služby: -pila -pilařská výroba -výroba palet, atypické a na zakázku -altány -pořez dřeva -pořez kulatiny -fošny -hranoly -prkna osámovaná, neosámovaná -krovy z vlastního dřeva.

Služby: -pila -řezání, montáž krovů -palety EURO i jednocestné -prkna smrk, borovice -střešní latě různých délek -stavební hranolky.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Výroba: -lana -provazy, tkaničky, motouzy -horolezecké a jistící pásy.

Maloobchod, prodej: -palivo (uhlí). Prodejní sklady: -Tábor, Měšická 381213236 -Jistebnice, sklad Božejovice 381273299.

Výroba, dodávka: -rtuť HG. Prodej: -dentální materiály -slitiny vzácných kovů.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

PORUCHY: -tel.: 381281172. Služby: -výroba a rozvod pitné vody -odvod a čištění odpadních vod -investorská a inženýrská činnost -zpracování studií a projektů, návrhy technologií -prodej, oprava, regulace a ověřování vodoměrů -diagnostika inženýrských sítí -vyhledávání poruch na vodovodních sítích, skrytých domovních ...