AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Osobní doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpací stanice, myčka osobních vozidel tel., fax: 518322716 Provozní doba: nonstop. Informace tel.: 518 322 690.

Výztužové materiály, rohože ze sekaných vláken, rovingové tkaniny, biaxální a multiaxální, tkaniny.

Společnost COLOR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, malířských potřeb, omítkovin a přírodních vosků a olejů.

E-shop, internetový obchod: - vstřikované plasty - hmoždinky - lisované hadicové spojky.

Vlastimil Kučera provozuje pilu v obci Moravské Knínice. Zabývám se výrobou stavebního a truhlářského řeziva. Nabízím pořez vlastní kulatiny, těžbu a přibližování dřeva. Prodávám palivové štípané dřevo. Služby: - pořez vlastní kulatiny - těžba a přibližování dřeva. Výroba stavebního a truhlářského řeziva: - trámy - latě - fošny - ...

Pila, výroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - hranoly, latě, prkna, fošny.....atd.

LANIK Holding s.r.o. se zaměřuje na výrobu keramických filtrů pro slévárenství a žáruvzdorné keramiky.

Výstavba, montáž, demontáž, oprava: -technologie pro těžbu, dopravu, skladování, úpravu plynů, ropy, chemikálií -plynovod, ropovod, teplovod -revize vyhrazených plynových zařízení -ostatní tlakové a plynové zařízení -práce v odvětví: -rafinérie, průmyslová chemie, energetika, teplárenství, petrochemie a další.

Prodej a rozvoz propan-butanu, LPG a propanu v lahvích. Projektování a montáže v oblasti plynových zařízení.

Služby, prodej: - ocelovým stavebnicovým systémem Iron Houses - výstavba občanských a průmyslových staveb.

Společnost FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně, se zabývá povrchovými úpravami a antikorozní ochranou, pod kterou spadá moření a pasivace legovaných antikorozních ocelí a tryskání povrchů.

Kominictví. Práce: - kominické. Prodej, kontrola, opravy: - hasící přístroje - požární vodovody Výroba: - podpalovače.

Prodáváme textilní metráž technickou, bytovou a oděvní. Zboží průběžně doplňujeme a nabízíme i módní vzory. Zboží je obměňováno často, proto neváhejte navštívit náš web. Samozřejmě jste zváni k osobní návštěvě naší kamenné prodejny, kde si vše můžete prohlédnout. V našem sortimentu metrového textilu najdete: -levný metrový ...

Naše brněnská společnost KARS, spol. s r.o., prodává mimo další také řemeslnické potřeby. Naši prodejnu najdete na adrese Cejl 3 v Brně. Prodáváme řemeslnické potřeby, které najdou využití u kutilů i živnostníků. Najdete u nás široký sortiment zboží, který co nejčastěji rozšiřujeme dle požadavků našich zákazníků a firem. Na výběr máte - ...

Jiří Svoboda se zaměřuje na malby domů, bytů a fasád, nátěry konstrukcí, altánů a plotů a na prodej barev, laků a malířských potřeb.

Společnost NOVEKO CZ, s.r.o. z Brna se zaměřuje na prodej a distribuci lepidel a distribuci pečiva z různých pekáren pro výkrm skotu, prasat a pro lihovary.

Pískovna Javorník v Moravském Písku, která patři pod společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. realizuje prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely a také zeminu vhodnou pro terénní úpravy. Prodáváme písek žlutohnědé barvy - je to jemnozrnná netříděná surovina, která se používá do malt na zdění, na zásypy a podsyp. Dále ...

Firma PortaTherm s.r.o. se sídlem v Brně se zabývá výrobou, prodejem a montáží PVC lamelových clon, okenních fólií, protiprůvanových clon a svařovacích závěsů. Firma s dlouholetou tradicí na trhu poskytuje taktéž poprodejní servis a její prioritou je především orientace na zákazníka, flexibilnost a vysoká kvalita provedené práce, jenž zaručila ...

Truhlářství a obrábění na CNC strojích.

Společnost AmonisMetal s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu. Naší hlavní činností je výroba závěsových přípravků pro galvanické zinkování, pokovení plastů, práškové a mokré lakování. Dále vyrábíme širokou škálu strojů a podílíme se i na vývoji a modernizaci výrobních a manipulačních strojů. Jsme držiteli certifikátu pro drážní průmysl EN ...

Prodej barev a laků, tónovací centrum

Velkoobchod, distribuce, dodávka: Tkaniny: - jutové tkaniny, - polypropylenové tkaniny. Pytle: - polypropylenové pytle - rašlové, jutové a lněné pytle - big-bagy: - papírové pytle Motouzy: - polypropylenové motouzy - lněné a konopné motouzy. Rukávce: - pružný rukávec na ovoce a zeleninu.

Nabízíme dřevěné brikety, dřevěné pelety - výroba a prodej ekologických paliv. Rozvezeme až do domu. Brikety jsou vhodné do všech typů kamen, krbů a kotlů na tuhá paliva. Vyšší výhřevnosti pak dosáhnete spalováním briket v kotli na dřevoplyn. Výroba, prodej dřevěné pilinové brikety, ekobrikety: -ekologické palivo vhodné do většiny typů kamen, ...

Prodej: -nátěrové hmoty -laky, tmely, lepidla -stavební chemie -malířské a natěračské potřeby -hydroizolace a sanace od hobby zákazníků, až po profesionály. Největší důraz klademe na poradenskou činnost, servis spojený se spokojeností našich zákazníků.