AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Jsme český výrobce se 180 letou tradicí. Vyrábíme a nabízíme ve špičkové kvalitě pro velkoobchod i maloobchod : -záclony v metráži i kusové -provázkové záclony -voály -závěsy -ubrusy -tyly pevné, elastické -krajky, krajkoviny pevné, elastické -hladké elastické úplety -technické síťoviny, 3D distanční úplety -technické ...

Výroba: - plastové profily pro výrobce nábytku - nábytkové rolety, - okopové plechy, - okenní parapety, - speciální profily.

Pavel Pelech se zaměřuje na prodej palivového dřeva - tvrdé i měkké dřevo v různých délkách, včetně suchého buku a břízy.

Velkoobchod: - nerezový hutní materiál - černé, tlusté, pozinkované plechy.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá stavebními pracemi, dřevostavbami, termofasádami, obklady, SDK, PLP, okny, dveřmi, garážovými vraty, malbami, střechami, renovacemi staveb a bytů, elektro, instalatérskými a topenářskými pracemi? Pak jste na správném místě! Firma Mgr. Jaroslav Ptáček je na trhu již více než 20 let a nabízí ...

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -kovové konstrukce a jejich díly. Pozemní a inženýrské stavitelství. -ocelohliníková okna, dveře (typové provedení) -atypické dělící (stěny, výlohy, výklady) -prvky posuvného bednění BEST -držáky, konzoly, expanzní nádoby k topení. Práce: ...

Firma Jan Holásek se zabývá především komplexní činností v rámci zemních a výkopových prací. Dále nabízíme také demolice, včetně likvidace sutě, nákladní dopravu, výstavbu zpevněných ploch a realizaci základových desek a hrubých staveb. Působíme především v okrese Břeclav, popřípadě v celém Jihomoravském kraji. Naše činnost: - zemní a ...

Výroba, prodej: -kovýroba -zpracování tvarovaného drátu pro automobilový průmysl -vývojová a sériovou výrobu pro téměř 30 typů automobilů -návrhy vlastní nástrojové části CNC ohýbacích strojů a robotických svařovacích přípravků. Naše produkty: -drátěné inserty -drátěné rámy -pedály -táhla -drátěné háčky.

Tesařství, tesařské práce, tesař Růžička Dřevovýroba. Pila pásová-pořez dřeva, kulatiny. Prodej-řezivo. Půdní vestavba, střešní konstrukce, krovy-systém Knauf. Montáž střešní okna, okno. Výroba dřevěné rodinné domky, dřevěný dům, domy.

Výroba: - materiály pro metalurgii - žáruvzdorné materiály pro slévárenství hliníku - pro filtraci a distribuci neželezných kovů (primárně hliníku) - žáruvzdorné materiály pro sklárny - zvukově izolační a akustické materiály.

Výroba, prodej: -skleněná vlákna. Výrobky: -příze-jednoduché, objemové, tvarované -roving-pro tkaní, stříkání, vinutí, sekání, pultruzi -sekaná vlákna. Provozovna: -Hodonice, starý závod, tel.: 515234214.

Práce: -elektro:VN, NN, slaboproud, automatizace -regulace, měření -revize vysokého napění, nízkého napětí -dřevovýroba -kovovýroba -obnovitelné zdroje energie, FVE, bioplynové stanice -solární ohřev -stavební práce -projekční činnost.

Výroba: -betonářské výztuže. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -betonářská ocel (průměr 6-32mm) -trubky bezešvé, svařované, jekl (jackel) -svařované sítě-rohože. ARMOSPOL: -Mlýnská 326/13, Brno.

Pila Vranovice vám nabízí kvalitní řezivo pro vaše stavební a stolařské projekty. Naše pila je vybavena moderní technologií a zkušeným personálem. Můžeme vám dodat: - Zakázkové řezivo podle vašich požadavků a rozměrů. Nabízíme různé druhy dřeva, jako je smrk, buk, dub, třešeň nebo jasan. - Stavební a stopařské řezivo pro vazby, krovy, ...

Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné materiály pro vaši střechu, pak je pro vás správnou volbou firma JH STAVEBNÍ MATERIÁLY s.r.o. s prodejnou v Brně. Nabízíme vám široký sortiment okapových systémů, plechů, střešních krytin, izolačních panelů a dalších doplňků pro vaši střechu. Ať už potřebujete okapový systém pozinkovaný, titanzinkový, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -interiérové silikonové, silikátové, akrylátové, disperzní nátěrové hmoty-barvy -míchání barev. Firma MISTRAL PLUS s.r.o. se převážně specializuje na prodej a míchání nátěrových hmot ve stavebnictví značky VIP ITALY, na jejichž ...

Online obchod: -obklady keramické, fasádní, dlažby tuzemské RAKO -plastové a kovové profily DURAL pro dlažby, obklady, podlahy a koberce -lepící, spárovací hmoty -tmely silikonové a akrylové -PU pěny -fasádní a interiérové barvy TOLLENS, míchací zařízení pro více než 3000 odstínů na počkání, akrylát, silikát, syntetika ...

Autodoprava - nákladní vnitrostátní - do 5t Výroba - dřevěné výrobky Tesařské práce Klempířské práce Střešní krytiny - pokrývačské práce

První moravská plynární s.r.o. se zaměřuje na dodávku zemního plynu, elektřiny a s tím související poradenství.

Prodej ekopaliv - dřevěné brikety, pelety, podpalovače a vše ostatní pro moderní topení.

Tryck wood s.r.o. se zaměřuje na prodej palivového dřeva s vysokou výhřevností.

PLASTUM Trading s.r.o. se zabývá prodejem a zpracováním různých druhů technických plastů pro průmyslové a technické aplikace.

Prodej, oprava: - průmyslové lakování - mokré lakování - robotizované lakování - automatizované lakování - práškové lakování - lakování automotive - lakování elektroprůmyslu.