AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Technické služby - provoz vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřeb - výroba a rozvod tepelné energie - provádění drobných staveb, jejich změn a odstraňování - provádění vodovodních a kanalizačních přípojek - vývoz a likvidace fekálií - zemní, výkopové práce, terénní úpravy - klempířské práce ...

Zpracování a kompletní dodávky kamene - prodej kamenických výrobků - výroba atypických kamenických prvků - obklady fasád a interiérů přírodním kamenem - dlaždičské práce, dláždění komunikací žulovými kostkami, betonovou a zámkovou dlažbou - kamenosochařské a restaurátorské práce. Prodej: - žula, mramor, pískovec. Dále zajišťují: - ...

Recyklace plastů. Technologie: -drcení plastů -regranulace plastů. Zakázkové služby: -zakázkové drcení -zakázková granulace -výroba polotovarů z odpadových materiálů. Prodej: -drtě -regranuláty. Výkup odpadových plastů.

Provádíme zhotovení dřevěných stropů a palubkových podhledů v rodinných domech, bytech či chalupách. Vyrábíme dřevěné palubkové stropy a podhledy z borovicového, modřínového a smrkového dřeva. - dřevěné stropy - palubkové podhledy - truhlářské práce - zakázková výroba králikáren - kuchyně z masivu - selský nábytek - postele z ...

Výroba: -písek mokrý a sušený sklářský -písek mokrý a sušený slévárenský -písek křemičitá moučka -písek technický a stavební -jíl. Sklopísek Střeleč a.s.: -těžba a úprava sklářských, slévárenských, technických a stavebních písků mokrou i suchou cestou, výrobce mletého křemene a jílů.

Kovo MUSIL Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál -sortiment pro instalatéry, truhláře, automechaniky, autoklempíře, autolakýrníky, stavbaře, zahrádkáře, zemědělce... Zámečnictví, práce: -řezání -stříhání -vrtání -soustružení -frézování vertikální i horizontální -bodování -lisování -ohýbání trubek -ohýbání ...

Velkoobchod, prodej: - jednostranné lepící pásky - oboustranné lepící pásky - tvarové pásky a výseky

Prodej: - palubky - podlahovky - plotovky - brikety.

Výroba, dodávka: - teplo. Kotelna K1 a K2. Služby: - údržba cest a silnic - sekání trávy - zemní práce.

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.

Zemědělské družstvo: * Výroba, prodej, služby: - Zemědělská - rostlinná: obiloviny, řepka, cukrovka, pícniny, zelenina - celer, zelí, kapusta, květák - živočišná: výkrm skotu, prasat, produkce mléka * Prodej PHM. * Opravy zemědělské techniky * Zemědělské práce: - lisování slámy a sena do velkoobjemových balíků * Kravín: - ...

Prodej: -uhlí, koksu a palivového dřeva. Výkup: -kovový odpad.

Zikeš - Provazy Výroba provazů a lan

Prodej: - paliva -uhlí, koks -stavební materiál - písky, drtě, štěrky.

Regranulace termoplastů. Prodej: - regranuláty - drtě - barevné koncentráty - různé druhy aditiv Výkup průmyslových plastových odpadů.

Dřevovýroba: -tlaková impregnace -palisády -kůly -prkna, trámy -hřiště, truhlíky, ploty -dřevitý odpad.

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Vyroba, dodávka: - kuchyňské linky včetně montáže a dodávek vestavných spotřebičů - vestavěné skříně, šatní skříně - kancelářský nábytek, počítačové stoly, kontejnery - ložnice, dětské pokoje - obývací stěny a solitery - školní nábytek, lavice - interiery obchodů, restaurací a penzionů - interierové i venkovní dveře, schodiště a ...

Pila. Zpracování a pořez dřeva. Prodej řeziva.

Pila a střechy František Zubr – pila nabízí dřevo práce a dřevo prodej a v nabídce najdete lišty, palubky, plotovky, prkna, trámy, hranoly, latě, stavební řezivo, truhlářské řezivo a další. Střechy Zubr pro Vás zajistí kompletní střešní práce.

Uhelné sklady. Prodej paliv, paliva: -uhlí -koks.

Stavebniny Opočno - nabízíme: - kompletní sortiment stavebních materiálů. Našim cílem je maximálně vyhovět zákazníkovi a nabídnout mu co nejlepší ceny. Proto, každý kdo si u nás zakoupí zboží, dostává automaticky slevu!! Zpracováváme cenové nabídky a objednané materiály dopravujeme na místo určení.